Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genskab dit smukke trægulv med en gulvafslibning

Af Annoncør

Træværk er uden konkurrence den mest velegnede form for gulvbelægning i private boliger. Selv om moden og diverse indretningstendenser gennem tiderne har foreskrevet moderne materialer så som beton, cement, vinyl, linoleum eller epoxy vil træ altid være toppen af poppen.

Et ægte trægulv tilføjer hjemmet en atmosfære som ingen af de oven for nævnte gulvtyper vil kunne opnå magen til. Træværk har en god akustik, og er dertil smukt at kigge på.

Samtidig er træ i sin egenskab af levende, organisk materiale behageligt at betræde. Man kan tydeligt mærke forskel på et ægte trægulv og så et gulv belagt med klik parket i syntetisk laminat, som måske nok ligner træværk men på ingen måde føles nær så varmt og blødt.

Bevar dit gamle trægulv – det betaler sig

Derfor er det en god idé at gøre hvad man kan for at passe godt på det træværk som beklæder gulvene i stuer og værelser. Hvis dit trægulv er behandlet med sæbe eller olie – de såkaldt ikke forseglende materialer til overfladebehandling – er det særligt vigtigt at du vasker gulvet hyppigt og grundigt med særlig sæbe.

Den eneste beskyttelse gulvet har mod omverdenen er nemlig en hinde af fed sæbe eller olie som dannes i træværkets overflade i forbindelse med behandlingen. Gennem vask med sæbespåner eller oliesæbe forstærkes og genopbygges denne hinde, og gulvet bevarer sin smukke overflade.

Desværre holder denne hinde ikke evigt. Når den begynder at blive slidt bort vil du kunne se denne slitage tage form af ridser og skrammer, misfarvede plamager fra solfalming og spildte væsker, og så de karakteristiske grå slidspor som fremkommer når støv og skidt indlejres i det udtørrede træværks porøse fibre.

Du vil opleve at gulvet ikke bliver pænt og skinnende uanset hvor grundigt du vasker og skrubber. Og så er det på tide med en gulvafslibning.

Lad en professionel gulvsliber forestå afslibning af gulve i din bolig

Ved en gulvafslibning fjernes det øverste af træværkets overflade, og dermed de grimme skønhedspletter som skæmmer dit trægulv. Gulvet efterlades smukt og ensartet og op til flere toner lysere i overfladen.

Hos Gulvkanonen kan du, uanset hvor i landet du befinder dig, altid få den bedste hjælpe til gulvafslibning og efterbehandling af en dygtig og erfaren gulvsliber. Gulvkanonen tilbyder professionel gulvservice i top kvalitet til nogle af markedets absolut mest rimelige priser. Du kan få et skarpt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling af dit trægulv via hjemmesiden Gulvkanonen.dk

Del artikel

Andre læser også