MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt til påsken: Getaway med middag på legendarisk københavner-darling

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Hos MigogOdense er vi efterhånden lidt træt af at kigge på de samme fire hvide vægge.

Sådan rigtig trætte.

Og det tænker vi, at vi helt sikkert ikke er de eneste, som er.

Heldigvis for alle os så har det historiske hotel i hjertet af København, Copenhagen Plaza, lavet nogle ekstra gode tilbud, hvor du både får en smule luftforandring og lækre menuer serveret direkte på værelset.

Det er da noget, som man godt kan bruge!

Foto PR

Tag en nat eller to på ét af byens mest legendariske hoteller

På Plaza har du det hele.

Københavns pulserende byliv lige ude foran, smuk udsigt ud over for eksempel Tivoli eller den travle Hovedbanegård og så ualmindeligt rare omgivelser indenfor på Plazas nyrenoverede værelser.

Plaza er et 4-stjernet hotel, der åbnede sine døre for første gang i 1914 og er sidenhen blevet mest kendt for deres mange, kendte overnattende gæster.

Deres imponerende Wall of Fame i foyeren tæller blandt andet samtlige eks-amerikanske præsidenter, Queen og mange, mange flere.

Plaza har gennem mange årtier været de kendtes foretrukne hotel i København, og det er da ikke helt dårligt, at skulle dele værelse med en amerikansk rockmusiker?

Foto PR

Middag og morgenmad på værelset

Skal du også have en overnatning eller to som de kendte, så har du nu mulighed for det til en ekstra god pris indtil d. 5. april.

Her kører Plaza nemlig særlige priser på deres flotte værelser, hvor du får serveret en lækker menu samt morgenmad på værelset.

Oplagt til alle os, der samtidig savner at spise ude i byen.

Fredage og lørdage kan du samtidig få serveret de eminente drinks på værelset fra deres berømte Library Bar, som laver nogle af byens bedste cocktails.

Så er det næsten ligesom at være, som det plejer.

Ved in-room dining får du en overnatning i dobbeltværelse for to personer med morgenmad og tapasanretning, 1 flaske vin (rød, hvid eller rosé), 1 flaske Prosecco og chokolade fra Social Foodies, som står klar ved ankomst og en luksusværelsespakke med tøfler, badekåber og luksussæber og produkter fra Atelier Cologne.

Alt sammen for kun 1.990 kr. for to personer indtil d. 5. april (tilbuddet gælder ikke på søndage).

Foto PR

In-room påskefrokost på Plaza

I år kan vi desværre heller ikke fejre påskefrokosten ude byen, men hvorfor ikke invitere din nærmeste til en eksklusiv af slagsen hos Plaza?

I får en overnatning på et af de nyrenoverede værelser med en god kold og lun påskefrokost med alt hvad hjertet begærer (tre serveringer) samt vin eller øl fra baren.

Bordet bliver fint opdækket med dug og påskeliljer – og selvfølgelig en flaske snaps.

Dagen derpå bliver morgenmaden serveret på værelset, og der står også en fin flaske Prosecco og påskeæg fra Social Foodies klar ved ankomst.

Foto PR

Prisen starter fra 2.598 kr. for to personer, men der er begrænset antal værelser med det særlige påsketilbud – så man skal nok ikke vente for længe med at bestille.

Passer det skidt med en getaway i påsken, så hold stadig øje med Plaza, for de planlægger nemlig flere spændende overnatninger med 2-3-retters menuer serveret på værelset i løbet af april.

Hvad: In-room dining og påskefrokost med overnatning på Plaza Copenhagen
Hvor: Bernstorffsgade 4, 1577 København V
Hvornår: Tilbuddet på in-room dining gælder indtil d. 5. april og påskefrokosten gælder indtil d. 4. april
Hvor meget: In-room dining til 1.990 kr. for to personer i dobbeltværelse og påskefrokost fra 2.598 kr. for to personer i dobbeltværelse
Hvordan: Book overnatning med in-room dining her og påskefrokost med overnatning her

Del artikel

Andre læser også