Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giga-gevinst i Eurojackpot i aften: Svimlende beløb på højkant

Af Christina Frederiksen
Foto: Danske Spil.
Foto: Danske Spil.

Førstepræmiepuljen i Eurojackpot er nu så høj, at en enlig vinder i aften vil løbe med den tredjestørste gevinst i hele det europæiske lotteris historie.

Bliver det mon en dansker, der vinder igen? I så fald bliver det den næststørste danske gevinst nogensinde – og mere end dobbelt så stor som nummer tre.

Kun overgået af gevinsten fra Meny i Blåvand på 750 millioner sidste sommer.

I det hele taget er det kun sket fire gange før, at Eurojackpots førstepræmiepulje er nået helt op i de luftlag, hvor den befinder sig i disse dage.

Puljen i aften er således den tredjestørste nogensinde.

”Nu er vi igen der, hvor vi næsten ikke kan holde spændingen ud, når vindertallene i Eurojackpot trækkes hver tirsdag og fredag aften.

Over 700 millioner kroner – beløbet er jo næsten ikke til at fatte, og det får os alle her hos Danske Spil til at mindes sidste sommer, hvor vi fik lov at udbetale danmarkshistoriens største lotteri-gevinst på 750 millioner kroner til en heldig dansker.

Og jeg kan godt love, at vi krydser alt, hvad vi har, for at vi får lov at opleve det igen,” siger Malene Mølgaard, der er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot i Danmark.  

Det er ikke længere siden end sidste år, at førstepræmiepuljens maks-grænse blev hævet fra 570 til 750 millioner kroner. To gange er det sket, at puljen har nået toppen, og hvis ikke førstepræmien bliver udløst i aften, så vil puljen på tirsdag nå op på 750.000.000, hvor den vil ligge lige indtil en heldig vinder løber med den monstrøse gevinst.

Du kan spille med om det gigantiske beløb indtil i aften klokken 19.00.

Del artikel

Andre læser også