MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

GirlTalk med Petra Nagel: En aften om pigeliv, selvværd og trivsel

Af Christina Frederiksen
Foto: PR
Foto: PR

Deltag i en indsigtsfuld aften, når ODEON i samarbejde med den landsdækkende NGO GirlTalk, dykker ned i emner som selvværd, ung usikkerhed, selvkærlighed og pigelivets udfordringer.

Petra Nagel, kendt for sine ærlige og nærværende formidling som journalist og tv-vært, vil lede os gennem en aften, hvor vi udforsker de udfordringer, unge piger står overfor i dagens komplekse samfund.

Arrangementet finder sted den 21. august i ODEON Store Sal.

Læs mere om eventet og køb billetter her.

Fra mindreværdsfølelser og præstationsangst til presset fra sociale medier, vil der blive sat fokus på de emner, der påvirker vores døtre, os som forældre og alle andre, der kan relatere sig til de normer og forventninger unge piger støder på på vejen ind i voksenlivet.

Petra vil berøre temaer som perfektionisme, kropsidealer, ung usikkerhed, lavt selvværd og hvad det betyder at blive voksen og mor. Hun deler personlige fortællinger og oplevelser fra sine ungdomsår og inviterer publikum til en åbenhjertig samtale om livets udfordringer og glæder.

På scenen vil Petra senere få selskab af direktør i GirlTalk, Anna Bjerre, samt to af GirlTalks ambassadører. I en paneldebat vil de tale om de ting, der fylder for piger og unge kvinder, hvordan udfordringerne i dag adskiller sig fra tidligere, og hvordan vi kan spejle os i hinanden på tværs af generationer.

Alle muligheder står tilsyneladende åbne for de unge i dag, men paradoksalt nok medfører dette ofte en frygt for at mislykkes. Forældre kan finde det udfordrende at forstå og hjælpe deres døtre i overgangsfasen mellem ung og voksen.

Denne talk giver indsigter og værktøjer til bedre at navigere i de svære samtaler og støtte din datter, veninde, søster eller niece på hendes vej.

Aftenen er dedikeret til alle, der ønsker at blive inspireret og få indsigt i kvindelivets mange aspekter.

Uanset om du selv står i overgangen til voksenlivet, er tæt på en ung pige, eller blot ønsker at forstå mere om de udfordringer, kvinder og piger står overfor, vil dette event give værdifulde perspektiver og redskaber.

Arrangementet finder sted den 21. august 2024 i ODEON. Billetter er tilgængelige nu. Sørg for at sikre din plads til denne unikke begivenhed med Petra Nagel og GirlTalk. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Om GirlTalk: GirlTalk er en landsdækkende NGO, der siden 2004 har arbejdet for at forebygge og mindske mistrivsel blandt piger og unge kvinder mellem 12-24 år. De styrker selvværd og hjælper dem, der har det svært, gennem rådgivning, gruppeforløb, fællesskaber og foredrag.

GirlTalk har stor indsigt i de problemer og udfordringer piger og unge kvinder oplever i dag, og ved at alt for mange kæmper og føler sig forkerte i forhold til de forventninger, de selv og andre har til dem.

Del artikel

Andre læser også