Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv dit barn de bedste betingelse – lektiehjælp kan gøre en forskel

Af Annoncør

Det kan være enormt hårdt som forældre at se sit barn kæmpe i skolen. Man vil jo gerne hjælpe, så godt man nu kan, men dine evner er måske begrænsede inden for de pågældende fag. Det kan også være, at du simpelthen ikke kan finde ud af, hvordan du bedst håndterer dit barn i en lektiehjælpssituation. For nogle kan situationen endda ende i frustrationer og konflikter, som ikke hjælper nogen. 

Derfor kan det være en rigtig god idé at benytte sig af professionel lektiehjælp, hvis du eller dit barn kan mærke, at der er behov for det. Det kunne eksempelvis være gotutor denmark.  

Hvordan foregår et lektiehjælpsforløb? 

Hos GoTutor bliver du taget i hånden hele vejen igennem forløbet. De er lige så interesserede i dit barns succes og trivsel, som du er, og det er vigtigt at huske på, at i arbejder mod samme mål. 

Et forløb vil typisk starte med en helt uforpligtende samtale, hvor i kan få talt jer ind på, hvilke behov og udfordringer dit barn har. Det er rigtig vigtigt, at begyndelsen på et forløb er præget af dialog og samarbejde, så der er de optimale betingelser for at give dit barn den bedste lektiehjælp. 

Hvis i efter samtalen ønsker at påbegynde et forløb, vil dit barn blive tildelt en personlig tutor, som er matchet nøjagtigt til de behov, som i drøftede under samtalen. Denne tutor vil give dit barn én-til-én undervisning, hvor barnet er hundrede procent i centrum. Hvis der bliver behov for det, er der mulighed for løbende tilpasning og evaluering undervejs i forløbet. 

Skræddersyet hjælp til dit barn

Når der skal skabes det perfekte match mellem elev og tutor, handler det naturligvis om faglighed men også om personlighed. Der er mange faktorer, der har indflydelse på, hvor meget dit barn får ud af sin lektiehjælp, og derfor gør GoTutor sig meget umage, for at finde det helt ideelle matches. 

Lektiehjælpen har helt og holdent fokus på det enkelte barn. Det er særligt vigtigt, hvis en elev har oplevet slag på selvtilliden på grund af nederlag i skolen, at lektiehjælpen bliver præget af succesoplevelser. Barnet skal opleve lektiehjælpen som værende rar og sjov, hvilket gerne skal øge lysten til at lære og gå i skole.

Lektiehjælp af høj kvalitet

Når man betaler for professionel lektiehjælp, har man naturligvis en forventning om, at tutoren ved, hvad vedkommende laver. Det kan man også roligt stole på hos GoTutor. De er nemlig nøje uddannede i forskellige aspekter af pædagogisk læring og håndtering af forskellige indlæringsvanskeligheder. 

Derudover har GoTutor et samarbejde med Egmont, hvilket betyder, at samtlige af deres lektiehjælpere, har adgang til læringsmateriale af højeste kvalitet. Hvis man gerne vil have andres ord for det, kan man tage et smut forbi trustpilot, hvor man kan se, at GoTutor har fem stjerner og meget tilfredse kunder.    

Del artikel

Andre læser også