MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv dit hjem et frisk pust med kalkmaling

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

At bringe naturen ind i hjemmet er blevet populært hos mange. Er du også vild med et naturligt tema i dit hjem, og ønsker du at opfriske dine vægge med et anderledes look, så er kalkmaling måske lige noget for dig. Med Jotun lady Minerals kalkmaling kan du skabe et moderne og unikt udtryk i dit hjem, der måske giver dig den kant, som du søger. 

En sjov og anderledes oplevelse

Du har måske prøvet at male vægge med helt almindelig maling, hvor perfektion og ventetid hører med. Og det kan til tider være en kedelig og ensartet procedure. Ved brug af kalkmaling får du en anderledes oplevelse, der skiller sig ud fra hvad du ellers har prøvet før. Her sætter du perfektion og struktur på hylden, og i stedet gælder det tempo og teknik, når du påfører malingen på din væg. Med både vand- og lodrette bevægelser maler du, indtil du får et dynamisk og rustikt look frem. Du vil få en sjov oplevelse ud af det, og vil formentlig se forskellen på underholdningsværdien mellem at male med almindelig maling og kalkmaling. 

Hvordan bruger du kalkmalingen?

Som udgangspunkt er kalkmaling enkel at male med. Det kræver ikke de store evner indenfor håndværk. Dog er der et par ting, som du skal gøre, inden du begynder at male. Du skal altid starte med at vaske væggen af, før du påfører kalkmalingen. Så er du sikker på at have en ren væg, der er klar til malingen. Det andet trin i proceduren er, at du spotter eventuelle huller i væggen, som du så skal lappe med almindelig maling. Til slut er det bare at male langs og opad væggen, hvor du slipper din vildskab løs, for at få det dynamiske look frem på væggen. 

Naturlige farver med mange farvenuancer

Der er mange farvemuligheder indenfor udvalget af kalkmaling. Det kan være, at du vil have dit hjem så rustikt som overhovedet muligt. Her vil en grå kalkmaling måske være den rigtige for dig. Er du vild med at blande det naturlige med en farve, der kan skabe en mere hyggelig stemning, så kan det måske være, at du skal have fat i kalkmaling med en lyserød nuance. Det kan også være, at du ønsker forskellige farver til hver af dine rum. Dette kan skabe en god farvedynamik, som du vil nyde at se på til daglig.

Del artikel

Andre læser også