Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv slip på hverdagen og fordyb dig i en ny spændende verden

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

I hverdagens travle tumlerum kan vi nogle gange glemme at stoppe op og lade os få en pause fra det hele. Det kan være sundt og nogle gange nødvendigt for os at give slip på hverdagen og i stedet fordybe os i noget andet. Én måde, hvorpå du kan give dig selv en pause fra hverdagens rutine, er ved at lade dig fordybe i en ny spændende verden, som kun bøger kan tillade dig at blive væk i. 

Lydbøger giver dig et fantasifuldt pusterum

Med en bog app får du adgang til en spændende verden fyldt med spændende lydbøger. Udvalget af lydbøger hos Tales er stort, og du kan derfor finde lydbøger, som passer lige til din smag. Uanset om du er til spændingsromaner, kærlighedsromaner, digte eller selvbiografier, så er der et hav af muligheder online. Dit abonnement giver dig ubegrænset adgang til alle lydbøger, så der er intet, som står i vejen for dine lyster for at lytte til historier. 

Det samme er gældende for e-bøger. Dit abonnement hos Tales giver dig nemlig også adgang til et stort udvalg af e-bøger, som du har adgang til via din app når som helst og hvor som helst. Adgangen til disse e-bøger er også ubegrænset, så du får tusindvis af muligheder for timevis af underholdning. Med andre ord får du utroligt meget underholdning for dine penge, så du har rig mulighed for at give slip på hverdagen og fordybe dig med et fantasifuldt pusterum. 

Medlemsfordele giver dig endnu flere underholdningsmuligheder

Med et Tales Premium abonnement får du også en lang række medlemsfordele udover det ubegrænsede kartotek af lydbøger og e-bøger. Du får blandt andet rabat på en lang række bøger og spil på hjemmesiden. Dermed kan du købe underholdning til hele familien til en god pris, så I alle kan nyde nogle underholdende timer i hinanden selskab. Har du Tales Premium er der samtidig også gratis fragt på alle ordrer. 

De samme fordele indeholder også rabat på en lang række gastronomi- og kulturoplevelser. Disse giver dig en fordelagtig pris på spændende begivenheder i det lokale, så du kan prøve nye og spændende oplevelser og mad. Det er blot at lade dig inspirere af alle de oplevelser, som du kan få rabat på, og komme ud og få oplevet noget nyt. 

Dit Tales Premium abonnement er dermed meget mere end blot bøger. Det er en mulighed for at få gode redskaber til at lade dig selv og dine kære finde underholdning i en travl hverdag. I får en masse nyt at snakke om og nye oplevelser med i bagagen. Derudover får du lydbøger og e-bøger på alle dine smart-enheder, så du altid har din egen underholdning inden for rækkevidde.

Del artikel

Andre læser også