MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd dig: Amfipladsen omdannes til street food-område

Af Jens Erik Møller
Arkivfoto
Arkivfoto

Om en måneds tid forvandles Amfipladsen – en af Odenses populæreste pladser – til et sandt street food-mekka. Det sker, når H. C. Andersen Festivals løber af stablen i uge 34.

Temaet for dette års festival, der er en af de største kulturfestivaler i Danmark, er digterens kendte citat ”at rejse er at leve”. Derfor rykker en række restauranter og spisesteder fra området ved Brandts Klædefabrik ud på Amfipladsen i dagene fra den 21. til den 25. august.

Her kan du på ægte H. C. Andersen’sk manér rejse ind i gastronomiens verden og nyde lækkert verdensmad i de forskellige street food-køkkener. På selve pladsen vil der også være langborde med smukke og eventyrlige dekorationer, som passer med ”at rejse er at leve- temaet”.

Og der bliver noget for alle smagsløg. I de opsatte køkkener på Amfipladsen kan du således nyde med fra steder som Pasfall, Kong Volmer, Seaweed, Café Chino, Café Biografen, Kai Thor i Kulturmaskinen, Fredo’s Coffee Right, Studenterhus Odense samt Konditoriet Kagedåsen.

Alle vil de servere forskellige, spændende og gastronomiske oplevelser helt i tråd med festivalens “at rejse er at leve-tema”.

Du kan læse mere om street food på Amfipladsen her.

Eventyrlig festival med store og små oplevelser

Street food på Amfipladsen er en del af H. C. Andersen Festivals, der dækker over en lang række arrangementer med den kendte digter som omdrejningspunkt.

Der er både store oplevelser, som eksempelvis det imponerende show “Nobody but a princess”, der vises fem aftener på Flakhaven, og små intime arrangementer som Ghita Nørby, der læser Natergalen til tonerne af musikeren Michala Petris blokfløjte. Og så er der den eneste udendørskoncert med TV2 i 2018. Det sker, når det populære band indtager Kongens Have fredag 24. august.

Se vores guide til hele H. C. Andersen Festivals her.