Glow åbner snart i Odense: Verdens største julefestival tyvstarter i næste uge

Skrevet af: Redaktionen

Om små tre uger åbner verdens største julefestival Glow for første gang nogensinde i Skandinavien, og selvfølgelig lige her i eventyrbyen Odense.

Vi har tidligere skrevet om alt det der kommer til at ske – læs det her.

Men os der er utålmodige med at komme ind og se 6000 kvadratmeter med det smukkeste julebelysning, og alt andet hvad julemarkedet byder på, vi kan glæde os til, at der sker noget spændende allerede i næste uge.

Mens arrangørerne bag festivalen lige nu er i fuld gang med at gøre klar til at slå dørene op for 6.000 kvadratmeter lysunivers i Odense SV, har de også besluttet at give Rosengårdcenterets besøgende en smagsprøve på den store vinter- og julefestival hele den første uge i november.

“Glow er ikke kun noget, der foregår i vores lokaler i det sydvestlige Odense fra slutningen af november til begyndelsen af januar.

Glow vil gerne hele Odense, og det er vigtigt for os, at det ikke kun er dem, der har købt billet til udstillingen, der får glæde af lysfestivalen.

I den forbindelse er Rosengårdcentret en vigtig aktør, og vi glæder os til at kaste julestøv over både børn og voksne,” siger direktør for Glow Odense, Eva Pasgaard.

Årets julebillede klares og Glow-toget kører

Således bliver Torvet i Rosengårdcenteret i hele næste uge omdannet til at magisk vintereventyr, hvor man blandt andet kan møde ildsjælene bag Glow Odense, ligesom man kan få en forsmag på julefestivalens elementer.

Årets julebillede kan klares, og børn kan få en gratis prøvetur i det magiske Glow-tog.

“Vi ser meget frem til at byde Glow velkommen til Odense her i Rosengårdcentret.

Rosengårdcentret vil gerne være med til at promovere tiltag, som kan gøre Odense by endnu mere attraktiv på nye fronter.

Vi i Rosengårdcentret synes, det er vigtigt, at Odense og Fyn står sammen om at tilbyde muligheder for fynboerne og ikke mindst de mennesker, som potentielt kunne tænke sig at gæste Fyn,” forklarer Casper Bach Andersen, Center Manager i Rosengårdcentret.

Glow Odense finder sted fra torsdag 21. november 2019 til og med lørdag 4. januar 2020 og afholdes i opvarmede lokaler på Faaborgvej 248 B i Odense SV.

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.