Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glow åbner snart i Odense: Verdens største julefestival tyvstarter i næste uge

Af Redaktionen

Om små tre uger åbner verdens største julefestival Glow for første gang nogensinde i Skandinavien, og selvfølgelig lige her i eventyrbyen Odense.

Vi har tidligere skrevet om alt det der kommer til at ske – læs det her.

Men os der er utålmodige med at komme ind og se 6000 kvadratmeter med det smukkeste julebelysning, og alt andet hvad julemarkedet byder på, vi kan glæde os til, at der sker noget spændende allerede i næste uge.

Mens arrangørerne bag festivalen lige nu er i fuld gang med at gøre klar til at slå dørene op for 6.000 kvadratmeter lysunivers i Odense SV, har de også besluttet at give Rosengårdcenterets besøgende en smagsprøve på den store vinter- og julefestival hele den første uge i november.

“Glow er ikke kun noget, der foregår i vores lokaler i det sydvestlige Odense fra slutningen af november til begyndelsen af januar.

Glow vil gerne hele Odense, og det er vigtigt for os, at det ikke kun er dem, der har købt billet til udstillingen, der får glæde af lysfestivalen.

I den forbindelse er Rosengårdcentret en vigtig aktør, og vi glæder os til at kaste julestøv over både børn og voksne,” siger direktør for Glow Odense, Eva Pasgaard.

Årets julebillede klares og Glow-toget kører

Således bliver Torvet i Rosengårdcenteret i hele næste uge omdannet til at magisk vintereventyr, hvor man blandt andet kan møde ildsjælene bag Glow Odense, ligesom man kan få en forsmag på julefestivalens elementer.

Årets julebillede kan klares, og børn kan få en gratis prøvetur i det magiske Glow-tog.

“Vi ser meget frem til at byde Glow velkommen til Odense her i Rosengårdcentret.

Rosengårdcentret vil gerne være med til at promovere tiltag, som kan gøre Odense by endnu mere attraktiv på nye fronter.

Vi i Rosengårdcentret synes, det er vigtigt, at Odense og Fyn står sammen om at tilbyde muligheder for fynboerne og ikke mindst de mennesker, som potentielt kunne tænke sig at gæste Fyn,” forklarer Casper Bach Andersen, Center Manager i Rosengårdcentret.

Glow Odense finder sted fra torsdag 21. november 2019 til og med lørdag 4. januar 2020 og afholdes i opvarmede lokaler på Faaborgvej 248 B i Odense SV.

Del artikel

Andre læser også