MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skib Ohøj: GoBoat afslører sæsonåbning i Odense

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: PR, GoBoat
Foto: PR, GoBoat

Vi tænker måske ikke meget over det i dagligdagen, men i Odense er vi utroligt heldige med at være omgivet af så blå omgivelser.

Dette var også grunden til, at GoBoat sidste år lagde til kaj i byen og siden har der været masser af vind i sejlene – både for GoBoat og odenseanerne.

Fredag den 1. april åbner de op for endnu en sæson. Sejlturene er hyppigt blevet brugt det seneste år, og derfor er antallet af både fordoblet fra fire til otte i Odense Havn ved Promenadebyen.

Desuden har GoBoat åbnet en mini-café, hvor odenseanere og turister kan nyde en kaffe, øl eller vin – enten til at tage med på båden eller i det hyggelige område på Promenaden med udsigt over vandet.

Åbningstiderne tilpasser sig løbende alt efter, hvornår solen står op og går ned, skriver de i en pressemeddelelser. Alle lokationer har åbent som minimum til oktober 2022.

Gratis sejltur for udsatte børn og familier

Den gængse odenseaner kan ikke få en gratis sejltur i år, men GoBoat har teamet op med KidsAid og Foreningen til Støtte for Mødre og Børn, for at udvælge børn og familier, der kan sejle gratis. 

“I KidsAid oplever vi en kæmpe efterspørgsel på oplevelser for hele familien, så de kan glædes og skabe minder sammen. De syge og sårbare børn og unge har brug for positive oplevelser, så de kan få en pause fra behandlingsforløb og sygdom.

Derfor er det helt fantastisk at GoBoat tilbyder KidsAid og vores familier en hyggelig sejltur på vandet, så de kan få et tiltrængt pusterum. Vi er taknemmelige for samarbejdet med GoBoat,” siger Maria Breschel, projektleder hos KidsAid.

Helt praktisk bedes man kontakte KidsAid eller Foreningen til Støtte for Mødre og Børn for at høre mere om muligheden for en gratis sejltur. Tilbuddet kan indløses på udvalgte datoer i Odense. Herefter får man mulighed for at vælge dato og tidspunkt for sin sejltur.

Sikkerhed frem for alt

GoBoat understreger her op til åbningen, at sikkerhed altid er deres første prioritet.

Efter to år med corona-restriktioner har de løbende tilpasset deres procedurer, og flere af ændringerne giver så meget mening, at de er bibeholdt til forbedret sikkerhed for de sejlende. Her er der tale om udendørs check-in, afstand mellem grupper og afspritning af redningsveste samt bådenes berøringsflader mellem hver gruppe.

GoBoats normale regler er:

  • Maksimalt otte personer per båd
  • GoBoat anbefaler, at bookinger foretages online
  • Du kan tage egen mad og drikke med eller bestille hos GoBoat
  • Mindst én person på 18 år eller ældre skal være i båden
  • Det er maksimalt tilladt at indtage 2 genstande per person under sejladsen
  • Respektér de andre sejlende på vandet

Læs mere om GoBoat her.

Del artikel

Andre læser også