ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God nyhed til golffans: Stor turnering kommer til Odense

Af Morten Hopballe

I 2018 kan fynske golfentusiaster opleve golf af højeste klasse i Odense. Det sker fra 10.-14. september, hvor de største golftalenter fra Danmark og resten af Skandinavien krydser køller på Odense Eventyr Golf til den professionelle turnering Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation.

Turneringen er en del af ECCO Touren, der er en tour for Danmarks og Skandinaviens allerstørste golftalenter, som rangerer lige under den europæiske Challenge Tour. Og ejeren af ECCO Touren, Flemming Astrup, ser frem til topgolf på Odense Eventyr Golf:

”Odense Eventyr Golf er et fantastisk sted til afvikling af en stor professionel golfturnering. Bane, klubhus og træningsfaciliteter er af højeste kvalitet, og jeg er sikker på, at det bliver en spændende uge med masser af action. Der vil helt sikkert være nogle gode og kendte navne i feltet til september, og der vil helt sikkert også løbe nogle spillere rundt, som om ganske få år vil være at finde på Europa Touren. Det skal blive spændende at se, hvordan de vil angribe Odense Eventyr Golf.”

Fantastisk mulighed for at vise os frem

Begejstringen deles af direktøren hos Odense Eventyr Golf:

”Jeg er rigtig, rigtig glad for, at Odense Eventyr Golf kan tiltrække en stor turnering som ECCO Touren. Det er en fantastisk mulighed for os til at vise vores flotte og dejlige bane frem – både for nogle af Danmarks og Skandinaviens bedste golftalenter, for en masse golftilskuere og selvfølgelig for vores medlemmer – og det er enestående mulighed for at tilbyde golf fra øverste hylde her i Odense,” siger Rikke Mølhave Thorborg.

Penge til velgørenhed

Som navnet Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation indikerer, er der tale om en velgørenhedsturnering, hvor både præmiesum og velgørenhedspuljen vil vokse frem mod turneringens start. Det indsamlede beløb deles fifty-fifty mellem et endnu ikke bestemt velgørende formål og præmiesummen, hvorfor også spillerne bidrager til indsamlingen.

”Jeg er meget begejstret over konceptet, og jeg håber, at der bliver samlet rigtig mange penge ind, og at turneringen i det hele taget bliver en kæmpe succes. Jeg tør i hvert fald godt love, at faciliteterne er klar til september,” siger Rikke Mølhave Thorborg.

Springbræt for danske golftalenter

For de bedste golftalenter i Skandinavien er det på ECCO Touren, at den professionelle karriere og jagten på det overordnede mål – en plads på European Tour – indledes. Gennem de sidste mange år har ECCO Touren har fornøjelsen af en række talenter, som man hurtigt har sendt videre i systemet. Det gælder blandt andre Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Lasse Jensen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen og Morten Ørum Madsen. Af lokale talenter, der forventes at være med på ECCO Touren næste år, kan nævnes Peter Launer Bæk, Frederik Andersen og Gustav Frimodt.

Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation afvikles fra 10.-14. september og sætter punktum for Odense Eventyr Golfs 25 års jubilæum.

Del artikel

Andre læser også