ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode idéer til indendørs hygge i de kolde måneder

Af Annoncør

Vinteren er over os, og det betyder koldt vejr, mørke morgener og aftener og begrænset solskin. Det medfører også, at vi trækker os ind i stuerne, hvor der er varme og hyggelig stemning. Der er mange aktiviteter, som man kan foretage sig inde, men det kan være svært at komme i tanke om, når man lige sidder i det. Derfor vil denne artikel give nogle idéer til, hvad man kan foretage sig indenfor, mens sneen daler udenfor. 

Lav stuen om til en hjemmebiograf

En tur i biografen er oplagt, når vejret er koldt udenfor. Her kan man nyde en god film uden kontakt til omverden og med masser af snacks. Hvis man dog ikke har råd til biografen, eller der ikke kører nogle film, som man interesserer sig for, så skal man dog ikke tøve med at lave sin egen stue om til en biograf. Sørg for at vinduerne er dækket, så der ikke kommer lys ind, og gør dig klar med dine yndlingssnacks. Du kan med fordel leje en film fra en internettet for at se noget nyt og eksklusivt. Husk også at slukke mobilen eller hav den på lydløs, så oplevelsen bliver ekstra autentisk. 

Konkurrér med dine venner i brætspil 

Denne årstid er perfekt til at samle sine bedste venner eller familie og udfordre dem i et brætspil. Der er et hav af forskellige brætspil derude, som både tester jer i strategi, paratviden, en rolig hånd eller bare ren skær held. Det er en hyggelig aktivitet, som inkluderer alle, store som små. Hvis vennerne eller familien dog ikke har tid til at spille, når du har tid og lyst, så kan du også prøve casinospil på nettet. Her kan du få sjov og spænding, lige når du ønsker det. Find et væld af spilleautomater hos Rød25

Gå i køkkenet

Vinteren indbyder til en masser af lækker mad, som man kan varme sig på efter en dag ude i sneen, eller hvis man bare generelt har tendens til at fryse. Man kan sagtens tilbringe sin dag i køkkenet med at eksperimentere med forskellige simreretter eller supper, som kræver en ekstra sjat kærlighed og opmærksomhed. Det er også den perfekte årstid til at bage småkager, som kan nydes til kaffen. Her kan man hygge sig med at dekorere dem med glasur, krymmel eller hvad man ønsker på sin småkage. Konfekt kan også laves til både jul og efter jul. Det smager jo godt lige meget, hvornår på året det laves.

Del artikel