ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode tips til din ferie i Odense

Af Annoncør

Der er rigtigt mange gode grunde til at holde en velfortjent ferie i eget land. Mange rejser sydpå lige så snart de for chancen, men der er faktisk og god grund til at overveje ferie i eget land. Danmark har mange smukke at byde på og særligt én by er intet mindre end magisk. Her er der selvfølgelig tale om Odense. Hvis du mangler en feriedestination som både føles mere eller mindre fortryllende, et sted at komme ned i gear og fantastiske oplevelser, så er Odense den rette destination. Læs her, hvorfor.

Odenses store udvalg af overnatningssteder

Der er mange skønne overnatningssteder at vælge imellem i Odense om omegn. Hvis der både skal være plads til afslapning med et spil online casino, en lille lur eller fred og ro til at læse en bog, så finder du mange oplagte hoteller og andre overnatningsmuligheder. Hvis du eller I ønsker at bo centralt i byen, kan du måske overveje Comwell H.C Andersen Odense by Wyndham.

Hoteller ligger tæt på mange attraktioner og er derfor et oplagt valg, hvis I skal på opdagelse i byen.  Hvis I er mere til de traditionelle oplevelser, kan I vælge Kragsbjerggaard som er et vandrehjem.

Overnatningsstedet blev opført tilbage i midten af 1700-tallet og emmer derfor både af historie, men også charme. Med kun to kilometer ind til Odense og beliggenhed i naturskønne omgivelser, er vandrehjemmet perfekt for en ferie i fortryllende Odense.

Du kan ikke besøge Odense uden at svinge forbi disse steder

Da Odense jo er selveste H.C. Andersens fødested og der også er et museum i hans navn, er det klart én af must-do seværdighederne. Derudover kan man også besøge hans barndomshjem i byen, hvis interessen er der.

Odense og er også landskendt for deres zoologiske have, hvorfor dyreinteresserede kan overveje et besøg der når de er i Odense. Odense Zoo er både relevant for børn og voksne.

Omkring Odense ligger der desuden et enormt betagende slot, som kaldes for Egeskov Slot. Slottet faktisk er et af de bedst velbevarede vandborge. Det smukke slot er flere hundrede år gammelt og byder på spændende historie.

Af andre unikke seværdigheder i Odense, kan du blandt andet opleve følgende:

·        Danmarks Jernbanemuseum

·        Den Fynske Landsby

·        Odense Domkirke

·        Kunstmuseum Brandts

·        Odense Bunkermuseum

Gastronomiske oplevelser i Odense

En anden ting du kan glæde til under dit besøg i Odense, er madoplevelserne. Odense boomer med gode restauranter, hvad enten du er til asiatisk eller europæisk mad. Der bliver eksperimenteret med retterne i køkkenerne på Goma, hvor du kan få lækker japansk mad samt fisk og skaldyr. Er du mere til det italienske køkken, så kan du besøge den anmelderroste I Pupi Siciliani.

Skal det være traditionelt dansk mad, så er det besøg til Sortebro Kro, en oplagt mulighed. Kroen ligger uden for Odense, men er turen værd. Den danske gammeldags stil, charme og beliggenhed er helt unik. Nyd en god dansk frokost, eller book et bord til en hyggelig og stemningsfuld middag på kroen.

Del artikel

Andre læser også