Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godkendt af Zac Efron: Verdenskendt chokolade er kommet til Danmark

Af Stine Kjølby Christensen

Wauw. This is one of the coolest things ever. Oh man, that’s amazing!

Sådan sagde Zac Efron i Netflix-serien “Down to earth”, da han for første gang smagte den islandske Omnom Chokolade.

Zac Efrons udtalelse og besøg på den lille chokoladefabrik fik i den efterfølgende uge salget af den eksklusive chokolade til at stige med intet mindre end 33.000 % i Amerika.

Siden er kærligheden til Omnom vokset worldwide, og nu kan vi afsløre, at den – trods corona – også har krydset de danske grænser.

Det er Karina og Nikolai Ronne, der nu har fået forhandlerrettigheder til den islandske chokolade.

Chokoladen fandt de (uden Zac Efrons hjælp) frem til, da de for et par år siden selv boede på Island. I den forbindelse lagde de vejen forbi chokoladeværkstedet i Reykjavík – og det var kærlighed ved første blik.

“Vi lærte Omnom at kende, da vi boede deroppe. De startede værkstedet tilbage i 2013 og er siden blevet kendt for deres høje kvalitet – så vi skulle selvfølgelig besøge dem.

Som så mange andre, så blev vi også hovedkulds forelskede, og siden har vi arbejdet på at få det importeret til det danske marked. Det er nu lykkedes,” fortæller Karina Ronne begejstret.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Omnom Chocolate (@omnomchocolate)

Forhandlerlisten vokser støt, men allerede nu kan chokoladen bestilles online.

Kræset for det hele

Historien om Omnom startede tilbage i 2013, da de to venner Kjartan Gíslason og Óskar Þórðarson gik med en drøm om at producere helt unik chokolade.

Udover høj kvalitet er Omnom også kendetegnet ved sin overvældende detaljegrad, hvor der er tænkt over det hele.

Chokoladen er lavet på de fineste kakaobønner fra hele verden og hvert et stykke er udtænkt på den bedste og mest kreative måde, man kan forestille sig.

Allerede når du pakker chokoladen ud, er det svært ikke at falde pladask. Emballagen er nemlig intet mindre end smuk og tager dig direkte afsted på et arktisk eventyr i nordens smukkeste natur.

Man føler næsten et snert af dårlig samvittighed, når man bukker det smukke papir af pladen … Men det glemmer man alligevel hurtigt, når ens blik møder chokoladen, der med skæve linjer og fantasifuld tekstur endnu engang sender én på en fortryllende sanseoplevelse.

Herefter er der jo kun én sans tilbage, der skal udforskes: Smagssansen.

Unikke smagssammensætninger

Går du i øjeblikket med ønsket om en bred og varieret kost, så kan Omnoms chokolade uden problemer indgå.

På chokoladeværkstedet i Island er man nemlig ikke bange for at eksperimentere, og det bliver tilmed gjort med råvarer, som de finder og bruger lokalt.

I sortimentet finder du derfor chokolade med alt fra havsalt, lakrids, cookies, knasende karamel, hindbær og … brændt hvede?

Ligesom med indpakningen er det smagsmæssigt også kun fantasien, der sætter grænsen, og efter en omfattende smagstest på redaktionen kan vi da også kun erklære os enige i, at Omnom-chokolade er noget helt unikt, som vi aldrig før har oplevet.

Det er tydeligt både indvendigt og udvendigt, at der er kræset for alle elementer, og modsat den plade af masseproducerede chokolade, som man bare lige kører ned en fredag aften, er Omnom i stedet noget, man slet ikke kan lade være med at nyde – stykke for stykke.

“Vi er slet ikke i tvivl om, at Omnom nok skal vokse sig endnu større i Danmark, og i øjeblikket er vi også i forhandling med flere i specialhandlen, der gerne vil have det ind,” slutter Karine Ronne.

Konkurrence

I anledning af, at Omnom Chokolade er kommet til Danmark, har vi fået lov at udlodde 1 stk. af hver af deres chokoladesortiment i Danmark. Værdien er 1000 kr. og pakken indeholder:

1 gaveæske Winter Omnom

2 poser Krunch kugler Omnom

13 plader Omnom Chokolade

Præmien sendes direkte til vinderen.

Du deltager ved at skrive i vores Facebook-opslag, hvem du ville dele chokoladen med – hvis du vandt.

Del artikel

Andre læser også