Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt i Odense-forstad: Sushi-kending åbner ny restaurant

Af Christina Frederiksen

Der har ikke manglet nyheder fra sushi-branchen i Odense de seneste måneder.

Og nu er vi klar med endnu én.

Ayman Chanchiry, der tidligere var en del af bar’sushi, er lige om lidt klar til at åbne dørene i sin nye sushi-restaurant, der får navnet, Niro Sushi.

Den kommer til at ligge på Faaborgvej 10 i Dalum – der, hvor der Kao Thai tidligere havde restaurant.

“Det bliver en restaurant med sushi og enkelt wokretter som supplement. Et lille, hyggeligt sted med et par og tyve siddepladser indenfor og en terrasse, hvor der er plads til 30 gæster,” fortæller Ayman Chanchiry.

Har arbejdet sig op

Trods sine kun 26 år er Ayman Chanchiry en erfaren herre inden for restaurationsbranchen, hvor han har arbejdet i 12 år – altså siden han var 14.

“Jeg startede som soya-fylder. Jeg skulle sørge for, at der var soya på de små beholdere, der fulgte med takeaway. Så blev jeg opvasker, og siden steg jeg i hierakiet. I 2018 blev jeg medejer af bar’sushi, så hvis ikke det er definitionen på at arbejde sig op, så ved jeg ikke, hvad er,” siger Ayman Chanchiri og griner.

Selve fremstillingen af sushi lader han dog andre om.

“Jeg vil allerhelst undgå at lave sushi. Jeg er bedre til at arbejde med mennesker. Jeg har folk ansat, der elsker at nørde helt vildt indenfor køkkendelen. Det lader jeg dem om,” siger Ayman Chanchiri, der i Niro Sushi bliver partner med Marcus Fløe.

Og det er altså ham af de to, der er dygtig til at lave sushi!

Navnet, Niro, er i øvrigt japansk og betyder noget i stil med “enestående, kærlig, nærvær, sammenhold,” og restauranten har fået det navn, fordi Ayman Chanchiry elsker mennesker og “alle er velkomne”.

Ayman Chanchiry er desuden ikke bange for at åbne endnu en sushi-restaurant i marked, hvor der allerede er en del restauranter med den japanske spise.

“Jeg vil mene, at jeg har et indgående kendskab til branchen, og jeg mener, at der er plads til os alle sammen. Konkurrencen er med til at holde os skarpere,” siger Ayman Chanchiry.

Ayman Chanchiry forventer, at Niro Sushi åbner på fredag om en uge klokken 16.

Del artikel

Andre læser også