MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt til alle burger-lovers: Chicago Burger åbner endnu en restaurant

Af Christina Frederiksen

Der har længe gået rygter om, at Chicago Burger var på vej med endnu en restaurant.

Og nu har kæden netop bekræfter historien på Facebook.

Chicago Burger har lagt et opslag op, hvor kæden opfordrer sine følgere til at gætte på, om den nye filial mon kommer til at ligge i Bolbro eller Næsby.

“Vi har længe gået med et kort op i ærmet, en hemmelighed vi har brændt for at fortælle og den fedeste overraskelse! Nu kan vi endelig løfte sløret for at vi selvfølgelig tilføjer en ekstra restaurant til de fantastiske vi har i forvejen! MEN – hvor åbner vi henne? I BOLBRO ELLER NÆSBY? Det spørgsmål stiller vi jer, og som vanen tro, kan Chicago Burger ikke åbne en restaurant uden at lave det til den fedeste konkurrence for jer!

Hemmelig åbningsdato

Der er bred enig i kommentarsporet om, at den nye restaurant kommer til at ligge i Bolbro – og på billedet i opslaget kan man da også se på baggrunden, at de nye lokaler ligger ud til Middelfartvej ved siden af Loop Fitness.

Og det bekræftes alt sammen af en tur forbi Middelfartvej 135, hvor en ny restaurant med Chicago Burger-skilte står klar til en snarlig åbning.

Præcis hvornår den tager imod kunder, vil Chicago Burger endnu ikke ud med:

“Åbningsdatoen holder hemmelig lidt endnu, men vi er spændte på snart kunne invitere jer til endnu en stortslået åbningsfest!,” lyder det på Facebook.

Del artikel

Andre læser også