Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt til burgerelskere i Odense: Burgerbaren Jagger åbner snart

Af Redaktionen

I december 2017 kunne MigogOdense afsløre, at det københavnske burgerhit Jagger Fast Food havde planer om at åbne en burgerbar i Odense. Nu er der ikke længe til, at det sker.

Burgerbaren kommer til at ligge på Vestergade 5 ved siden af byens rådhus, og lige nu er folkene bag i fuld gang med at lægge sidste hånd på lokalerne, som snart åbner dørene op for burgersultne odenseanere.

”Vi mangler stadig lidt forskellige småting, inden vi er klar. Køkkenet skal installeres, hylder skal sættes op, og vægge skal males, og det er vi i fuld gang med. Vi regner med at åbne fredag den 23. marts 2018, medmindre der sker noget vanvittigt de sidste dage. Så odenseanerne kan godt begynde at glæde sig”, siger Michelin-kok Rasmus Oubæk, der sammen med partneren Christian Brandt står bag Jagger Fast Food.

Københavnerhit indtager Odense

Jagger Fast Food har indtil nu været et københavnsk fænomen. Den første restaurant åbnede i København i april 2016, men konceptet blev hurtigt et kæmpe hit og fik massivt vokseværk.

I dag kan Jagger Fast Food kalde sig en kæde med fem restauranter i hovedstaden og flere på vej – og nu er kæden klar til at indtage resten af landet.

Visionen er, at der skal åbnes burgerbarer i de største danske byer hurtigst muligt, og Odense bliver den første by uden for København, der får glæde af de lækre burgere fra det succesrige fast food-paradis.

At valget er faldet på den fynske hovedstad, er der flere årsager til, forklarer Rasmus Oubæk:

”Odense er en rigtig god by for os. Vi har tætte samarbejdspartnere i byen, og den ligger i fin afstand fra København, så vi hurtigt kan komme over, hvis der bliver noget. Derudover er Odense en by i rivende udvikling madmæssigt. Der sker rigtig meget med nye restauranter og madmarkeder. Byen stormer frem på den gastronomiske scene”.

Selv om kæden udvider med nye restauranter, forbliver konceptet og menuen den samme.

Fast food i særklasse

Der findes mange fast food-restauranter i Danmark, men få får så flotte ord og gode anmeldelser med på vejen som Jagger Fast Food gør. I slutningen af sidste år gav Politiken burgerkæden seks hjerter ud af seks mulige og skrev ”Uforskammet god burger” og ”Jagger er sådan en burgerbar, man ellers kun kan drømme om”.

Udover burgere i særklasse serverer Jagger Fast Food også hot dogs, fried chicken, fries, shakes, frozen daiquiris og mange flere lækkerier – alt sammen i den bedste kvalitet.

”Vores fast food er af høj kvalitet og uden e-numre. Vi laver selv alt fra bunden undtagen ketchup. Så hos os kan du spise fast food med god samvittighed, fordi det ikke er fyldt med alt muligt stads, der ikke behøver være der. Det eneste, vores mad er fuld af, er gode råvarer”, fortæller Rasmus Oubæk.

Og på trods af den gode kvalitet er priserne yderst overkommelige. Du kan for eksempel få en velsmagende pulled pork burger for 60 kroner, sprøde kyllingenuggets med dip for 45 kroner og en af deres syv forskellige milkshakes for 45 kroner.

Hvis du ikke kan vente til åbningen med at tjekke resten af menukortet ud, kan du se mere her.

Del artikel

Andre læser også