Godt nyt til burgerelskere i Odense: Burgerbaren Jagger åbner snart

Skrevet af: Redaktionen

I december 2017 kunne MigogOdense afsløre, at det københavnske burgerhit Jagger Fast Food havde planer om at åbne en burgerbar i Odense. Nu er der ikke længe til, at det sker.

Burgerbaren kommer til at ligge på Vestergade 5 ved siden af byens rådhus, og lige nu er folkene bag i fuld gang med at lægge sidste hånd på lokalerne, som snart åbner dørene op for burgersultne odenseanere.

”Vi mangler stadig lidt forskellige småting, inden vi er klar. Køkkenet skal installeres, hylder skal sættes op, og vægge skal males, og det er vi i fuld gang med. Vi regner med at åbne fredag den 23. marts 2018, medmindre der sker noget vanvittigt de sidste dage. Så odenseanerne kan godt begynde at glæde sig”, siger Michelin-kok Rasmus Oubæk, der sammen med partneren Christian Brandt står bag Jagger Fast Food.

Københavnerhit indtager Odense

Jagger Fast Food har indtil nu været et københavnsk fænomen. Den første restaurant åbnede i København i april 2016, men konceptet blev hurtigt et kæmpe hit og fik massivt vokseværk.

I dag kan Jagger Fast Food kalde sig en kæde med fem restauranter i hovedstaden og flere på vej – og nu er kæden klar til at indtage resten af landet.

Visionen er, at der skal åbnes burgerbarer i de største danske byer hurtigst muligt, og Odense bliver den første by uden for København, der får glæde af de lækre burgere fra det succesrige fast food-paradis.

At valget er faldet på den fynske hovedstad, er der flere årsager til, forklarer Rasmus Oubæk:

”Odense er en rigtig god by for os. Vi har tætte samarbejdspartnere i byen, og den ligger i fin afstand fra København, så vi hurtigt kan komme over, hvis der bliver noget. Derudover er Odense en by i rivende udvikling madmæssigt. Der sker rigtig meget med nye restauranter og madmarkeder. Byen stormer frem på den gastronomiske scene”.

Selv om kæden udvider med nye restauranter, forbliver konceptet og menuen den samme.

Fast food i særklasse

Der findes mange fast food-restauranter i Danmark, men få får så flotte ord og gode anmeldelser med på vejen som Jagger Fast Food gør. I slutningen af sidste år gav Politiken burgerkæden seks hjerter ud af seks mulige og skrev ”Uforskammet god burger” og ”Jagger er sådan en burgerbar, man ellers kun kan drømme om”.

Udover burgere i særklasse serverer Jagger Fast Food også hot dogs, fried chicken, fries, shakes, frozen daiquiris og mange flere lækkerier – alt sammen i den bedste kvalitet.

”Vores fast food er af høj kvalitet og uden e-numre. Vi laver selv alt fra bunden undtagen ketchup. Så hos os kan du spise fast food med god samvittighed, fordi det ikke er fyldt med alt muligt stads, der ikke behøver være der. Det eneste, vores mad er fuld af, er gode råvarer”, fortæller Rasmus Oubæk.

Og på trods af den gode kvalitet er priserne yderst overkommelige. Du kan for eksempel få en velsmagende pulled pork burger for 60 kroner, sprøde kyllingenuggets med dip for 45 kroner og en af deres syv forskellige milkshakes for 45 kroner.

Hvis du ikke kan vente til åbningen med at tjekke resten af menukortet ud, kan du se mere her.

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00

 

 

H.J. Hansen Vin fylder 190 år: Fejres med smagsprøver og gode tilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En ung forfatterspire var på besøg i hjembyen Odense, da købmandsgården H. J. Hansen for første gang slog dørene op i Vestergade.

Forfatteren hed H. C. Andersen, og H.J. Hansens grundlægger hed Jørgen Jacob Limkilde.

Søndag d. 20. oktober er det 190 år siden.

Det fejres med smagninger, smagsprøver og ikke mindst gode rabatter på bedste købmandsvis.

Det skriver HJ Hansen i en pressemeddelelse.

Smagsprøver i de autentiske rammer

HJ Hansen er en del af 50 Vinspecialisten-butikker over hele landet, og omfanget er mange gange større end dengang.

Derfor inviterer man også hele øen indenfor til denne særlige begivenhed.

“Vi vil give tilbage til de mennesker, der har muliggjort, at vi har kunnet eksistere i så mange år: Kunderne,” fortæller ejer af den gamle familievirksomhed, som i dag også er kendt som genvindingsvirksomhed, Jens Hempel-Hansen.

“Vi slipper aldrig den historik, vi kommer af og de værdier, der ligger heri. Og heldigvis bliver de også delt i Vinspecialisten-butikkerne på Fyn og i resten af landet.”

Hansen Vins jubilæum markeres d. 25. og 26. oktober i butikken på Vestergade 97.

Her vil bl.a. være små Riedelsmagninger, hvor man kan opleve glassenes store betydning for oplevelsen af vinen.

Der vil være smagsprøver og udskænkninger, og så giver butikken ikke mindre end 25% rabat på størstedelen af det store sortiment.

“Vi elsker simpelthen de produkter, vi sælger og synes, det er fascinerende, at der findes så mange små og større producenter, som kaster deres liv og sjæl ind i det, de laver.

Samtidig ser vi også fremad og følger med tiden, ikke mindst når vi tilpasser os klimadebatten. Vi sælger rigtig mange økologiske og biodynamiske produkter i butikkerne, ligesom selve princippet i genvinding, som har været en del af virksomheden siden 1880, jo netop er grønt og klimavenligt.”

Værdierne er vores DNA, og ved vores 100-års jubilæum i 1929 skrev Fyens Stiftstidende, at det var ’med hygge og tryghed’, at H. J. Hansen kunne fejre jubilæum ’i en tid med rastløshed’ og ’hvor traditioner sank i grus’.

Det er altså på ingen måde noget, vi lige har fundet på til lejligheden og jeg synes, at man skylder sig selv også at få sådan en indkøbsoplevelse.”

Hvad: 190 års fødselsdag med smagsprøver og 25 & rabat
Hvor: HJ Hansen, Vestergade 97
Hvornår: d. 25. og 26. oktober

Sker i weekenden: Odense Baby og Børnebazar vender retur med kæmpe marked

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Odenses største baby- og børnebazar vender stærkt tilbage i efteråret.

Søndag den 20. oktober afholdes det store børnemarked i FKS Hallen fra kl. 09.30 til 15.00, og der vil være rig mulighed for at forberede børnenes garderobe til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Det er 14. gang, at det populære marked afholdes i Odense, og som altid vil der være både genbrug samt nye varer at vælge mellem.

Billetter koster 25 kr ved indgangen, mens børn under 12 år får indgangen gratis i følgeskab med voksne.

Husk kontanter eller MobilePay

Der vil være mellem 50 til 70 stande til markedet med en blanding af private og erhverv, som sælger ud.

Arrangørerne anbefaler gæster at tage kontanter med, da der ikke er mulighed for kontant udbetaling med Dankort, eller alternativt at installere MobilePay på telefonen.

Baby og Børnebazar afholdes kun to gange om året – i april og oktober – så det er med at komme afsted den 20. oktober, hvis der skal gøres et billigt og godt kup.

Læs mere her.

Hvad: Baby og Børnebazar
Hvor: FKS Hallen, Tranehøj 5, 5250 Odense
Hvornår: 20. oktober, 09.30-15.00