MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt til portvinselskere: Festival vender tilbage

Af Morten Hopballe

Portvinsfestivalen i Vintapperstræde vender også tilbage i 2018. Det fortæller bagmanden til MigogOdense.

“Vi er helt vildt glade for, at vi allerede nu kan sige det højt, at Portvinsfestivalen i Vintapperstræde vender tilbage i 2018, hvor den bliver afholdt fredag 7. september og lørdag 8. september,” siger Jakob Søfelde-Hansen.

Det er tredje år i træk, at der er Portvinsfestival i Odense. Det begyndte med et en-dags-arrangement i 2016 og blev sidste år udvidet, så det varede både fredag og lørdag. Og langt hen af vejen bliver konceptet det samme næste år.

Der er fyldt godt op i Vintapperstræde under Portvinsfestivalen.

“Det bliver to dage, fredag og lørdag, det foregår i Vintapperstræde, og det bliver udendørs. Og så bliver der mulighed for at smage en masse forskellige portvine, men om vi får plads til flere stande næste år – eller om vi finder på noget andet at tilbyde gæsterne – er stadig for tidligt at sige. Det vil vi kigge på, når vi planlægger festivalen i detaljer,” siger Jakob Søfelde-Hansen og tilføjer, at det lige nu handler om at få ordnet de sidste ting, så billetsalget kan blive sat i gang:

“Jeg håber, at vi kan få gang i billetsalget inden jul, for hvem ville ikke have en billet til Portvinsfestivalen øverst på ønskelisten?”

I år blev billetterne revet væk, og Portvinsfestivalen kunne melde totalt udsolgt. Det betød, at der over de to dage var mere end 1.000 gæster i Vintapperstræde – på trods af to dage med regnvejr:

“Vi havde fuldstændig udsolgt i år, og på trods af regnvejret blev 95 procent af de solgte billetter indløst, så der skal altså mere end lidt regnvejr til at holde odenseanerne væk fra en lang række smagsprøver på portvine,” siger Jakob Søfelde-Hansen, der ikke lægger skjul på, hvorfor han for tredje år i træk inviterer på Portvinsfestival:

“For det første synes jeg selvfølgelig, at portvin smager fantastisk, og så synes jeg, at odenseanerne fortjener en portvinsfestival. Portvin er så meget mere end det, man tidligere fik serveret til jul hos sine bedsteforældre – som blev åbnet for tredje år i træk – så derfor vil jeg rigtig gerne være med til at udvide kendskabet til portvin,” siger manden bag Odenses Portvinsfestival.

Sidste år var der ti stande i Vintapperstræde, der hver især bød på portvine fra forskellige portvinshuse.

Du kan følge med i Portvinsfestivalen og se, hvornår der bliver sat billetter til salg, på festivalens Facebook-side.

Seneste nyt