MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør det nemt og bekvemt – køb drivhus online

Af Annoncør

Med den kolde og mørke tid over os er havearbejdet for en tid sat på standby, men havedrømmene behøver du ikke at sætte på pause. Benyt i stedet efteråret og vinteren til at finde ud af, hvilke drømme du gerne vil se udlevet i din have, når det lune forår og sommeren igen kommer til landet. Måske er det netop nu, at du skal have fundet dit nye drivhus, så det ligger klar til montering, når den spæde forårssol rammer din have. Vi giver dig her en guide til, hvordan du ganske nemt og bekvemt kan købe drivhuse online.

Prøv at kigge lidt rundt på nettet og tjek de forskellige webshops for drivhuse på tilbud.

Udvalget af drivhuse er stort på onlineshops

En af de helt store fordele ved at købe drivhus på nettet er, at udvalget er kæmpestort. Det betyder, at der er et langt større udvalg at vælge imellem end i en fysisk butik. En anden sidegevinst er, at onlineshops i mange tilfælde bedre kan tilbyde mere usædvanlige drivhuse og ekstraordinært tilbehør dertil, fordi de ligger inde med et større lager og har et hurtigere flow af varer.

Juliana Drivhuse mestrer onlinesalg

Den danske drivhusproducent Juliana er en af den førende onlineshops på det danske marked. Firmaet designer selv deres drivhuse og fremstiller dem på fabrikken i Odense. De går ikke på kompromis med kvalitet, men formår at holde prisen på et fornuftigt plan. Firmaet har gennem mange år opbygget en gedigen erfaring, som tydeligt ses i udviklingen af deres alsidige udvalg af drivhuse og tilbehør.

Du har mulighed for at besøge Juliana Drivhuscenter i Odense. Butikken er placeret tæt ved E45.

Læs meget mere om, hvordan foreningen af højkvalitets drivhuse og enestående kundeservice har ført Juliana gennem en rivende udvikling på ehhs.dk.

Onlineshopping er bekvemt for dig som køber

Når du handler online, er du ikke begrænset af butikkens åbningstider. Du kan derfor handle lige præcis, når det passer dig bedst. Du kan også ose på en onlineshop lige så længe, som du føler for. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvad ekspedienterne eller andre kunder måtte tænke.

Med onlineshopping kan du klare det hele hjemmefra. Du kan dermed bruge god tid på at tjekke udvalget af drivhuse ud og læse grundigt om de forskellige størrelser og typer. Med et godt forarbejde har du god mulighed for at overveje hvilken drivhustype, som bedst dækker dine behov. I ro og mag kan du herefter få lagt det helt rette drivhus i kurven og afvente, at dit nye projekt bliver leveret direkte til din adresse – helt uden leje af trailer og løft af tunge kasser hjem fra en butik.

Du finder både grundig vejledning og ny inspiration online

Du kan sagtens få grundig rådgivning, når du shopper online. Det kan du f.eks. gøre via hjemmesidens chatfunktion eller ved at kontakte firmaet telefonisk. Du vil også på mange hjemmesider finde kompetent vejledning, hvor du kan finde svar på dine faglige spørgsmål, gode råd og diverse guides.

Det er en god investering at sætte sig grundigt ind i de forskellige typer af drivhuse, deres størrelse og potentiale, inden du bestiller dit nye drivhus hjem. På samme måde som det er vigtigt at kende lidt til placering af drivhuset i haven eller på terrassen og til drivhusets mange anvendelsesmuligheder.

Del artikel

Andre læser også