MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør haven forårsklar til udendørs leg

Af Annoncør

Mange børn elsker, når foråret og sommeren kommer, så de endelig kan være ude hver eneste dag og lege i timevis.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Davidsen

Hvis I har have, er det et oplagt sted til udendørs leg, da der er god plads, trygge rammer og mulighed for sjov og ballade. Før haven kan bruges til udendørs leg, kræver det dog, at den er indbydende og giver mulighed for forskellige aktiviteter.

Hvad med et legehus eller et gyngestativ?

Der er flere forskellige ting, som du med fordel kan købe til din have, så dine børn kan lege og hygge sig i timevis. Du kan blandt andet overveje følgende:

  • Gyngestativ
  • Legetårn
  • Rutsjebane
  • Trampolin
  • Hockey- eller fodboldmål

Der er naturligvis også mange andre muligheder, hvis ingen af ovenstående ting falder i dit barns smag. Det vil nemlig afhænge fuldstændigt af det enkelte barn, om det vil være det ene eller det andet, der vil være at foretrække.

En trampolin er en af de ting, der nærmest altid vil være et hit, uanset hvilken alder dit barn har. Den er nemlig sjov for de helt små, der synes, at det er fantastisk at kunne hoppe højt, men den er også sjov for de større børn, der kan øve sig i at lave kolbøtter og andre tricks.

Masser af aktivitet, kreativitet og frisk luft

Der er noget helt særligt ved at lege udenfor, og det er bare nogle andre – og ofte mere aktive – lege, der bliver leget. Dine børn vil få en helt masse dejlig frisk luft og få brændt en masse krudt og energi af, når de leger i haven. Efter en dag udenfor vil deres humør garanteret være højt og kinderne røde.

Hvis du tænker, at jeres have godt kunne trænge til at blive frisket op, så den er forårs- og sommerklar til udendørs leg, kan du undersøge sortimentet

Del artikel

Andre læser også