MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billige bobler og gourmetpizza: Gorm’s lancerer Bubble Tuesday

Af Michael Qureshi

Fra i morgen tirsdag d. 8. januar kan du komme til ”Bubble Tuesday” i alle Gorm’s retauranter, når den populære pizzakæde langer bobler over disken til blot 25 kr. Pr. Glas.

Det gælder naturligvis også den i Odense på Amfipladsen ved Brandts.

”En aften hos Gorm’s skal være festlig, og er der egentlig noget, der signalerer fest bedre end bobler,” spørger pizzasnedkeren Gorm Wisweh.

Konceptet har været at finde i Gorm’s restauranter i Aarhus, Kolding og i Tivoli i noget tid, men fra tirsdag bliver det altså rullet ud i alle Gorm’s restauranter i Danmark.

Pizza og bobler går fint sammen

Pizzakæden er primært kendt for sine pizze, men med konceptet ”Bubble Tuesday” håber man på at kunne skabe en ekstra hyggelig stemning omkring bordet, mens man nyder sin pizza.

”Folk er vant til at få et glas rødvin til deres pizza, men bobler og pizza er også rigtig gode venner, og i særdeleshed de hvide pizze, hvor der ikke er tomatsovs på, er et godt match.

Jeg har ofte nydt et glas bobler til vores pizza ”Denny Special”, der med kartofler, gedeost og rosmarin passer godt til et glas bobler, eller to” udtaler Gorm Wisweh.

Festlig tirsdag i Odense

Hos pizzakæden glæder man sig til at gøre tirsdag lidt mere festlig, og invitere på bobler i en prisklasse, der matcher alle pengepunge.

”Tirsdag aften går traditionelt set ikke hånd i hånd med bobler, men vi håber at kunne åbne dørene for en masse folk, der ønsker at gøre deres tirsdag aften lidt mere farverig, og det er i hvert fald begrænset, hvem der lader sig skræmme af prisen” siger Tv-kokken.

Del artikel