Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gourmet-kok står bag: I dag åbner ny madbod i Storms Pakhus

Af Stine Kjølby Christensen

I dag åbner en ny madbod i Storms Pakhus. Der er tale om Pops American BBQ, som serverer saftigt smoked brisket, lækre spareribs og fedtede sandwiches.

Det er den profilerede fynske kok Anders Jensen, der før har været en del af gourmetrestauranten Balcony, der står bag den nye bod.

Hos Pops American BBQ er det den amerikanske mad, der er omdrejningspunktet.

”Vi vil som de første i Odense lave ægte Southern Style American BBQ med tilhørende Fried Chicken.

Vi har indkøbt den største røgovn, en såkaldt smoker, vi kunne på markedet, så vi kan forsyne alle byens gæster med en helt særlig oplevelse fra staterne,” fortæller Anders Jensen, manden bag den nye madbod, Pops American BBQ.

Fra gourmetrestaurant til fænomenal street food

Anders Jensen er Whiteguidekok og især kendt fra den nu lukkede gourmetrestaurant The Balcony.

Med åbningen af Pops American BBQ i Storms Pakhus, har han derfor taget lidt af et karriereskift. Men hvis du spørger Anders Jensen, er det et ret naturligt karriereskift.

”Skabertrangen og det evige eventyr ved selv at kunne bestemme menuen er enormt stor. Jeg sætter en ære i at lave godt håndværk og udfordre gæsternes smagsløg, og det kan jeg bedst gøre i eget hus.

Storms Pakhus har længe vist sig som et spændende kulinarisk forum, hvor gæsterne er eventyrlystne og vil prøve noget, de måske ikke oplever til hverdag. Det lyder som det perfekte match i mine øjne,” fortæller han.

Det perfekte match til Storms Pakhus

Fælles for alle stadeholderne hos Storms Pakhus er, at de brænder for deres håndværk, hvilket bestemt også kan siges om Anders Jensen, hvis vision med The Balcony blandt andet var at give Fyn en Michelin-stjerne.

For Pops American BBQ er målet, at alt maden skal gøre indtryk allerede ved første bid. Og I kan godt begynde at glæde jer.

”I skal glæde jer til den lækre mad, som vi jo hele tiden kommer til at udvikle. Og så skal I altså glæde jer til vores Philly Cheese Steak med kød fra smoker – den kommer virkelig til at slå kegler,” afslutter han.

Om Storms Pakhus

Med deres uformelle og urbane rammer, kvalitets-street food og et nøje udvalgt sortiment af drikkevarer vil Storms Pakhus være samlingspunkt for odenseanerne – og med byens centrale beliggenhed også som samlingspunkt for besøgende, der mødes geografisk midtvejs eller tager en smuttur forbi Pakhuset gennem Fyn.

Pops American BBQ bliver én ud af flere madboder i Storms Pakhus, der tilsammen serverer mad fra næsten alle verdenshjørner.

Del artikel

Andre læser også