Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gourmet til en skarp pris: Kendt restaurant lancerer nyt koncept

Af Redaktionen

Vi kender The Balcony som en af Odenses allerbedste restauranter.

Men det er ikke alle odenseanere, der lige har råd til at svinge sig op på 2000 kr. for en middag en hyggelig tirsdag aften.

Det har Balcony sandsynligvis også mærket i hverdagene, og derfor har de netop lanceret et nyt spændende koncept.

De kalder det selv for hverdagsgourmet, hvor man fremadrettet kan få 5 serveringer for 398 kr. per gæst.

Menuen kører fra tirsdag til torsdag, mens det så i weekenderne bliver med fokus på de 10- eller 15 serveringer, der koster henholdsvis 698 kr. og 998 kr. hvor der så kommer drikkevarer oveni.

Er pengene værd

Balcony er altså også pengene værd, skulle vi hilse også sige. Ud over en masse flotte anmeldelser i de store medier samt priser ved internationale prisuddelinger, så er det en af de større spiseoplevelser i Odense.

Det var vores madanmelder også enig i, da han skulle give sit bud på de fem største spiseoplevelser i Odense.

Her skrev han om The Balcony;

Åbnet tilbage i 2016 har The Balcony på rekordtid etableret sig som en af de tunge drenge i Odense.

Det er blevet til talrige gode anmeldelser, og det er ikke uden grund.

Overliggeren er sat højt her, og man fornemmer en tydelig passion for vin og gastronomi, når man er på besøg på The Balcony.

For mit eget vedkommende er det allerede blevet til flere besøg på The Balcony, og deres koncept vokser stille og roligt på mig.

Råvarer, tekniker og smage er både udfordrende og spændende. Servicen er nærværende og i de fleste tilfælde på et virkelig højt niveau vidensmæssigt.

Typisk kan du vælge mellem tre forskellige menuer.

Vælg den helt store

En lille, en mellem og den helt store med pt. 15 serveringer.

Skal du have den fulde oplevelse, så skal du selvfølgelig tage den helt store, men mindre kan nu også gøre det.

Eksempelvis når restauranten deltager i Dinnerdays (typisk 3-4 retters særtilbud), så formår de stadig at levere varen, og så endda til en god pris.

Selvom The Balcony ikke har mange år i bagagen, så er det tydeligt, at de sigter efter Michelin-stjerner, og det er bestemt heller ikke utænkeligt, at de indenfor få år har den første stjerne hjemme.

Sted: The Balcony
Menu, kontakt m.m.: www.thebalcony.dk

Del artikel

Andre læser også