MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe nyhed: Kendt gourmetkok overtager Gertruds

Af Christina Frederiksen
Skt Gertrud
Skt Gertrud

I hjertet af Odense ligger Café Skt. Gertruds, hvilket den har gjort i 37 år.

Cafeen har i den tid kun skiftet ejer én gang, men efter 17 år med Mark Beetson ved roret, er tiden nu inde til en ny ejer af den Odense-berømte perle.

“Lad os mødes på Gertruds” er en vending, der ofte bliver hørt blandt odenseanere fra den tidlige morgenstund til de sene nattetimer.

Det vil der bestemt ikke blive lavet om på, selvom den snart tidligere ejer Mark Beetson har solgt Café Skt. Gertruds.

Fra den 1. oktober vil det nemlig være restaurationsvirksomheden Bargroup i partnerskab med Per Hallundbæk, der overtager ejerskabet:

”Det er med den dybeste respekt og ydmyghed, vi ser frem til at overtage Gertruds.

Vi ønsker at værne om konceptet og alle de gode ting, gæsterne kender cafeen for,” fortæller Per Hallundbæk.

Per Hallundbæk har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør.

Han har en stor passion og forkærlighed for det franske køkken, så det giver stor mening for Per Hallundbæk at træde ind i partnerskabet som medejer af Gertruds, der er inspireret af den franske Café-Brasserie kultur.

Per Hallundbæk. Foto: KCDK_photo

Mark Beetson har ejet og drevet Gertruds i 17 år men har nu valgt, at tiden er inde til at prøve noget nyt:

Fortsætter de gode oplevelser

”Jeg har været i branchen stort set hele mit liv, så hvis jeg skal nå at prøve kræfter med noget andet, så skal det være nu,” fortæller Mark Beetson.

”Gertruds har været en stor del af mit liv i mange år, men nu hvor jeg snart skal have mit første barnebarn, synes jeg også, tidspunktet er helt rigtigt til generelt at prøve noget nyt.”

Mark Beetson løfter endnu ikke sløret for, hvad fremtiden ellers bringer, men han er helt tryg ved at overlade Gertruds til de nye ejere, da han ikke er i tvivl om, de kan drive forretningen videre på samme gode måde, han har gjort i så mange år.

”Vi glæder os helt vildt til at fortsætte med at give gæsterne de gode oplevelser, de kender i dag,” forsikrer direktør i Bargroup Bjørn Hentze og fortsætter:

”Gertruds tilbyder intim, hyggelig og afslappet stemning i midten af Odense med lækker mad på menuen og gode drikkevarer.

Alt sammen noget, vi i Bargroup i den grad elsker at kunne tilbyde vores gæster.”

”Vi sætter en kæmpe ære i altid at kunne give gæsterne de bedste oplevelser, og vi skal bestemt ikke gå på kompromis med noget, når vi får nøglerne til Gertruds,” fortæller Amanda Kuczynski, der er driftschef i Bargroup Food.

Amanda Kuczynski er bl.a. kendt fra Klosterkroen, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’, og hun vil helt sikkert stadig være at finde i den populære restaurant med dansk mad i Lille Gråbrødrestræde.

”I mit arbejde som driftschef er det yderst vigtigt, at jeg hele tiden ved, hvad der rører sig ude i vores restauranter.

Derfor vil gæster helt sikkert stadig møde mig fra tid til anden, når de besøger os.”

Bargroup har for nyligt foretaget en organisationsændring og opdelt forretningen således, at der i dag er oprettet Bargroup Food.

Klosterkroen, Hallundbæks og G.A.S.A. er de tre steder, der i dag hører under Bargroup Food og 1/10 tilføjes Café Skt. Gertruds til familien.

Bargroup Food er med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som gastronomisk chef og Amanda Kuczynski som driftschef mere end klar til at få overrakt nøglerne til Skt. Gertruds 1. oktober.

Del artikel

Andre læser også