Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis brunsviger og øl: Kom til stor fødselsdagsfejring i Storms Pakhus

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto Storms Pakhus
PR-foto Storms Pakhus

På tirsdag Storms Pakhus fylder hele 3 år, og det skal naturligvis fejres.

Fejringen er rykket til lørdag den 5. september, og der bliver masser af godt i vente for både store og små.

Vi er jo på Fyn, så derfor fejres fødselsdagen naturligvis med gratis brunsviger kl. 14.30, og kl. 15.00 kan vi se frem til øl-cocktails.

“Både cocktail og øl er special-lavet til dagen, hvor vi i samarbejde med BRØD får leveret brunsviger baseret på øl fra bryggeriet Theodor Schiøtz. Cocktailen er en whisky-øl-sour-cocktail, baseret på tropical sour øl med dejlige frugtnoter og friskhed,” skriver Storms.

Både brunsviger og cocktail er naturligvis efter først til mølle.

Udover dejlig kage og kolde øl, kan vi se frem til alt fra sprøde toner fra DJ Franke og en helt særlig version af Lykkehjulet LIVE.

Programmet for fejringen

12.30 – 14.30: Gratis Ballondyr m. Lars U

I kender ham godt – Tryllekunstner Lars U kommer forbi og laver farverige og finurlige ballondyr til byens børn! Alle børn der kommer forbi mellem 12:30 og 15:00 får uanset en gratis Storms Pakhus heliums-ballon i snor

14:30: Gratis Brunsviger til de første ca. 200 gæster – halvdelen er baseret på øl fra Theodor Schiøtz – og den anden halvdel er baseret på helt almindelige fynske vilkår. Frit valg

15:00: Gratis Øl-Cocktail til de første 100 gæster der henvender sig i STORMFULD (ved cocktailbaren) fra kl 15. De ka’ se’fø’li købes resten af dagen til en go’ fødselsdagspris.

16.00-20.00: DJ Franke

DJ Franke kommer forbi og skaber god stemning på pakhuspladsen. Hvis vejret ikke tillader det, så tænder vi for diskokuglerne indenfor og byder på siddende dansebevægelser omkring bordene i hal 1.

21.30: Lykkehjulet LIVE // Fødselsdag!

“Vi har fået Rasmus Skovmand og Erling Hjernø til at sammensætte en fødselsdags-edition af Lykkehjulet LIVE, hvor der både bliver fælles sang, lagkage og præmier, du ikke plejer at se i puljen”

Haps din billet til Lykkehjulet lige her.

Del artikel

Andre læser også