Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis koncert: Oplev Danmarks bedste U2 coverband på Franck A

Af Jens Erik Møller
Foto: Søren Zeuth
Foto: Søren Zeuth

Det legendariske coverband Die Herren vender tilbage til Franck A i Odense, hvor de indtager scenen og tager os igennem udvalgte numre fra U2s fantastiske repertoire.

Det sker i dag fredag 24. august kl. 21, hvor de giver gratis koncert på det populære og legendariske spisested.

Men det er ikke bare endnu en U2-koncertturné. Denne gang leverede de klassikerne i særlige unplugged versioner.

Det var Nirvana, der startede Unplugged-bølgen på MTV i 1993, hvor de skar deres sange ind til benet med akustiske guitarer og basser, dæmpet trommer og stort set ingen effekter. Den gode sang trådte nu frem – ren og umaskeret – unplugged – hvor lytteren får en helt ny oplevelse af sangene.

Skærer U2’s fantastiske sange ind til kernen

Nu gør Die Herren det samme. De skærer U2 ́s fantastiske sange ind til kernen, hvor det virkelig viser, hvor store deres kompositioner og tekster er.

Selvfølgelig er der U2-sange, som er meget afhængig af The Edge ́s karakteristiske guitarlyd og effekter, men det viser sig faktisk, at de fleste af deres sange, sagtens kan stå alene i deres rene form.

Nogle kalder unplugged versioner lettere for øret, og det er klart, at et helt elektrisk rockband har et kraftigere output, og derved også mere volumen, som giver en rockkoncert den tyngde, den har. Unplugged versionerne af de kendte rocksange giver derfor mere plads til teksterne og melodistemmerne, og publikum får helt andre og nye sider at høre af de gamle, kendte U2-sange.

De akustiske instrumenter er naturligvis forstærket gennem et lydanlæg, så alle kan høre, men det er uden effekter. Og håbet er, at Die Herren får publikum til at sige: ”Sådan har vi aldrig hørt dem før!”

Del artikel

Andre læser også