Gratis levering: Få bragt ekstraordinær julefrokost fuld af lækkerier lige til døren

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto Smageriet
PR-foto Smageriet

Julen har mange glæder, men at stå i køkkenet en hel dag for at klargøre en smagfuld julefrokost til vennerne, kollegerne eller familien er ikke nødvendigvis en af dem.

Tiden i den travle julemåned kan bruges meget bedre – og heldigvis er der hjælp at hente, når julemaden skal være velsmagende, men hverken tage tid eller koste en formue.

Hos Smageriet er kokkene klar til at hjælpe med alt fra sild og andebryst stegt med honning til tarteletter, grønkålssalat og risalamande, og lige nu har de et særligt tilbud til MigogOdenses læsere.

Brug rabatkoden og få gratis levering

Smageriet har mange års erfaring med at levere mad til både små og store arrangementer rundt omkring i landet, og faktisk er intet arrangement for stort til, at de vil påtage sig ansvaret og stå for at kokkerere en lækker menu til dit selskab.

Lige nu kan du som MigogOdense-læser få gratis levering, når du bestiller din julemenu hos Smageriet. Brug blot denne rabatkode: KAMPAGNE-DEC

Bestil din julemenu her.

Smageriet har tre forskellige julemenuer, du kan vælge imellem, og der er både noget for dem, der sætter pris på det traditionsrige, og dem, der vil have julefrokost med et karakterfuldt twist.

Det er også muligt at sammensætte en menu bestående af dine personlige julefavoritter med design-selv-løsningen.

Priserne starter på 180 kroner pr. kuvert.

Foto: PR

Den traditionsrige julefrokost

Vælger du den traditionsrige julefrokost, får du en menu bestående af 11 juleklassikere. Her starter du og dine gæster måltidet med hvide sild og karrysalat med sprøde æbler, inden I går videre til blandt andet stegte rødspættefileter og andebryst med honning.

I får også en sprød grønkålssalat med granatæbler og slutter selvfølgelig af med klassisk risalamande som det søde punktum.

Se hele menuen og bestil den traditionsrige julefrokost her.

Foto: PR

Den karakterfulde julefrokost

Skal der ruskes lidt op i traditionerne, kan du kaste dig ud i den karakterfulde julefrokost, hvor klassikerne har fået et lille twist.

Her får du både gode fiskeretter, den klassiske and stegt med honning og julesalt samt Smageriets egen hjemmelavede rødkål med ribssaft og honning. Menuen byder desuden på friske salater, og desserten er en lækker æblekage med kanel og sprød crumble.

Se hele menuen og bestil den karakterfulde julefrokost her.

Foto: PR

Design-selv-julefrokost

Med Smageriets design-selv-løsning har du mulighed for at sammensætte din egen personlige menu til gæsterne.

Her vælger du blot dine favoritter blandt alle retterne, og du bestemmer også selv, hvor mange retter I skal spise jer igennem. På denne måde kan du kombinere det traditionelle med det utraditionelle.

Se hele menuen og design din egen julefrokost her. 

Hvad: Julefrokost fra Smageriet
Hvor: Kan leveres i hele landet (dog kun brofaste øer)
Hvornår: Leveres til og med 31. januar 2020
Hvor meget: Fra 180 kr. per kuvert (ekskl. miljøtillæg). Minimum 10 kuverter. Gratis levering med rabatkoden KAMPAGNE-DEC. Rabatkoden gælder ved bestilling inden 15. december 2019 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gæsterne har talt: Her er de 10 bedst anmeldte fynske restauranter i 2019

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er ingen tvivl om, at Fyn byder på et væld af gastronomiske oplevelser.

Men hvilke steder har egentlig været gæsternes favoritter i 2019?

Det løfter Dinnerbooking, som administrerer bookinger for over 850 restauranter og caféer i hele landet, nu sløret for.

Her er vinderen

Fyns bedst anmeldte restaurant i 2019 er ARO.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister.

Det er derfor ikke overraskende, at den odenseanske Restaurant ARO også topper listen over årets bedst anmeldte restauranter.

Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 270.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i løbet af året.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister

Bag restauranten står de to kokke Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe. De har tidligere haft ansvaret for gryderne på flere anmelderroste restauranter, såsom Geranium, Le Sommelier og Pluto, men nu ‘leger de med maden’ på ARO.

“Vi ser ARO som vores ambitiøse madlegeplads, hvor vi hele tiden kan udfordre os selv og gi’ gæsterne nye og overraskende madoplevelser.”

På andenpladen finder vi også en restaurant her i Odense – nemlig Restaurant HOS. Generelt dominerer Odense kraftigt i hele toppen, som du kan se i top 10 nedenfor.

Det skal naturligvis bemærkes, at det kun er restauranter, der har bookingsystem igennem Dinnerbooking, som er i spil til listen.

Top 10 for Fyn i 2019

1.  Aro

2. Restaurant HOS

3. Rudolf Mathis

4. Bacchus

5. Druen og Bønnen

6. Kok & Vin

7. Næsbyhoved Skov

8. Restaurant Cro’n

9. Oluf Bagers Bård

10. Fynboen

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra maden, betjeningen, stemningen, den samlede vurdering og værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

For at komme i betragtning til toplisten for hele 2019, skal restauranten minimum have modtaget 240 anmeldelser i løbet af hele året (i gennemsnit 20 pr. måned).

Opgørelsen for 2019 er baseret på mere end 270.000 danske gæsteanmeldelser

Færdselsuheld i Odense: Superbil til 4 mio. kr. brød i brand

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Der findes ikke mange biler her i Danmark til en værdi af 4 millioner kroner.

Derfor vækker det også opsigt, når man ser frem fræse afsted på de danske veje.

Synet må derfor havde været ekstra spektakulært, for de folk der befandt sig i området omkring Åsumvej i Vollsmose her i Odense, klokken cirka 13.30 her til eftermiddag.

En McLaren 650s Spider kørte nemlig galt og brød i brand kort efter.

Det skriver TV2 Fyn. 

Et vidne fortæller til TV 2 Fyn, at bilen kørte vildt og med meget høj fart kom ud af kontrol og torpederede en række træer i græsrabatten i midten på den firsporede vej. Herefter brød bilen i brand.

“Bilen nærmest eksploderede,” fortæller vidnet til TV 2 Fyn.

De to passagerer i bilen slap billigt, men blev kørt til sygehuset til tjek.

På TV2 Fyn kan du se en video af superbilen i brand. Det finder du lige her.

Unikt fund: 11 ukendte Gasolin-bånd er dukket op i Odense

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I Danmark bliver det ikke meget større end Kim Larsen og Gasolin.

Og selvom vi er beriget med masser af ikoniske sange fra en gylden tid i dansk musikhistorie, kan der stadig dukke uventede skatte op.

Hvis du elsker vinyl, kender du helt sikkert Record Pusher her i Odense.

Bo Ellegaard driver til dagligt forretningen, og han har for nyligt gjort et vaskeægte kup, da han sammen med to venner, har købt et vaskeægte stykke danmarkshistorie.

Han har nemlig købt 11 helt ukendte kassettebånd, hvor de optræder på koncertoptagelser fra 1976 til 1977.

Det skriver Ekstra Bladet fredag.

“Der er masser af guld på båndene. Blandt andet kan man høre, hvordan især Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee står og bider af hinanden på scenen, når de drejer hovedet væk fra mikrofonerne. Det er ikke ond snak. Men sætninger som ‘ du var ikke rar i går’.

Man skal her tænke på, at bandets medlemmer dengang altid var sammen i døgnets 24 timer. Så der var da irritationer og konflikter undervejs. Man får også et klart indtryk af, at Søren Berlev forsøger at holde sammen på bandet og gyde olie på vandene, siger Bo Ellegaard til Ekstra Bladet.