Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis levering: Få bragt ekstraordinær julefrokost fuld af lækkerier lige til døren

Af Redaktionen
PR-foto Smageriet
PR-foto Smageriet

Julen har mange glæder, men at stå i køkkenet en hel dag for at klargøre en smagfuld julefrokost til vennerne, kollegerne eller familien er ikke nødvendigvis en af dem.

Tiden i den travle julemåned kan bruges meget bedre – og heldigvis er der hjælp at hente, når julemaden skal være velsmagende, men hverken tage tid eller koste en formue.

Hos Smageriet er kokkene klar til at hjælpe med alt fra sild og andebryst stegt med honning til tarteletter, grønkålssalat og risalamande, og lige nu har de et særligt tilbud til MigogOdenses læsere.

Brug rabatkoden og få gratis levering

Smageriet har mange års erfaring med at levere mad til både små og store arrangementer rundt omkring i landet, og faktisk er intet arrangement for stort til, at de vil påtage sig ansvaret og stå for at kokkerere en lækker menu til dit selskab.

Lige nu kan du som MigogOdense-læser få gratis levering, når du bestiller din julemenu hos Smageriet. Brug blot denne rabatkode: KAMPAGNE-DEC

Bestil din julemenu her.

Smageriet har tre forskellige julemenuer, du kan vælge imellem, og der er både noget for dem, der sætter pris på det traditionsrige, og dem, der vil have julefrokost med et karakterfuldt twist.

Det er også muligt at sammensætte en menu bestående af dine personlige julefavoritter med design-selv-løsningen.

Priserne starter på 180 kroner pr. kuvert.

Foto: PR

Den traditionsrige julefrokost

Vælger du den traditionsrige julefrokost, får du en menu bestående af 11 juleklassikere. Her starter du og dine gæster måltidet med hvide sild og karrysalat med sprøde æbler, inden I går videre til blandt andet stegte rødspættefileter og andebryst med honning.

I får også en sprød grønkålssalat med granatæbler og slutter selvfølgelig af med klassisk risalamande som det søde punktum.

Se hele menuen og bestil den traditionsrige julefrokost her.

Foto: PR

Den karakterfulde julefrokost

Skal der ruskes lidt op i traditionerne, kan du kaste dig ud i den karakterfulde julefrokost, hvor klassikerne har fået et lille twist.

Her får du både gode fiskeretter, den klassiske and stegt med honning og julesalt samt Smageriets egen hjemmelavede rødkål med ribssaft og honning. Menuen byder desuden på friske salater, og desserten er en lækker æblekage med kanel og sprød crumble.

Se hele menuen og bestil den karakterfulde julefrokost her.

Foto: PR

Design-selv-julefrokost

Med Smageriets design-selv-løsning har du mulighed for at sammensætte din egen personlige menu til gæsterne.

Her vælger du blot dine favoritter blandt alle retterne, og du bestemmer også selv, hvor mange retter I skal spise jer igennem. På denne måde kan du kombinere det traditionelle med det utraditionelle.

Se hele menuen og design din egen julefrokost her. 

Hvad: Julefrokost fra Smageriet
Hvor: Kan leveres i hele landet (dog kun brofaste øer)
Hvornår: Leveres til og med 31. januar 2020
Hvor meget: Fra 180 kr. per kuvert (ekskl. miljøtillæg). Minimum 10 kuverter. Gratis levering med rabatkoden KAMPAGNE-DEC. Rabatkoden gælder ved bestilling inden 15. december 2019 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Del artikel

Andre læser også