Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis øl og indiske specialiteter: The South Indian kæden åbner på fredag i Odense

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Som MigogOdense som de første kunne afsløre, så får Odense en ny indisk restaurant.

The South Indian er en landsdækkende kæde, som er populær i byer som København og Aalborg. Nu udvider man med sit ottende sted i landet, og denne gang får Odense fornøjelsen.

The South Indian åbner midt i City i Vestergade 79, og der er Grand Opening på fredag d. 12. juli mellem klokken 18-20.

“Vi glæder os til at byde velkommen til åbningen af vores Odense-restaurant. Alle er inviteret, og vi byder på øl, sodavand, vin og dosas,” skriver de i en besked til MigogOdense.

Det sidste er en lækker indisk specialitet, som er blandt favoritterne på menukortet hos The South Indian.

Deres egen indiske øl

Øllen der serveres er deres egen South Indian Classic, som er brygget i Danmark efter deres opskrift.

Vinen er en helt speciel importeret fra det sydlige Indien.

The South Indian har fokus på mad fra det sydlige Indien og beskriver sig selv som “en autentisk restaurant med det klassiske Chettinad køkken”.

Chettinad betyder egentlig mesterkok og er berømt for brugen af mange forskellige krydderier samt en unik sammensætning af disse i tilberedningen af maden.

Det er med til at give maden en karakteristisk og kraftigt krydret smag.

De vigtigste krydderier i Chettinad køkkenet er tørrede kapers bær (marathi mokku), stjerneannis (anasipoo) og en eksotisk lav med navnet kalpasi.

Men også krydderier som tamarind, hele røde chili og fennikel (saunf) bruges sammen med kanel, nelliker, laurbærblade, peberkorn, spidskommen og bukkehorn.

De forskellige restauranter hos The South Indian har individuelle menuer, hvor der forberedes lækker og unik mad, samt en række af ”must try” sydindiske specialiteter.

Har i forvejen syv restauranter i landet

The South Indian har fire restauranter i København samt en i Århus, Herning og Aalborg. Nu satser de altså på postnummer 5000.

Til maden kan du blandt andet nyde indiske øl som Kingfisher og Cobra, eller du kan smage indisk mineralvand, der stammer fra regnen og sneen i Himalaya, som langsomt er smeltet og trængt gennem godt 4.000 meter af Himalayas grundfjeld.

Hvad: Grand Opening af The South Indian i Odense
Hvor: Vestergade 79
Hvornår: Fredag d. 12. juli kl. 18.00
Tjek deres Facebook her

Del artikel

Andre læser også