MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis online kaffeskole: Her lærer du at lave en fantastisk iskaffe derhjemme

Af Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Det er højsæson for iskaffe, og der er inspiration at hente, når Nespressos danske kaffeekspert Niels Østergaard afholder virtuel kaffeskole og guider til årets lækreste iskaffeopskrifter.

Sommervejret er kommet til Danmark, og det betyder typisk, at der drikkes masser af nedkølende iskaffe på stranden, altanen eller i haven.

Sommer efter sommer er den læskende, kolde kaffedrik en favorit og fast inventar på de mange caféer og kaffebarer rundt om i det danske sommerland. Og for mange bliver det hurtigt en dyr fornøjelse at holde sin iskaffe-afhængighed ved lige.

Men det er der råd for.

Niels Østergaard er kaffeekspert og -ambassadør hos Nespresso og blænder igen op for sin populære kaffeskole på Instagram. Denne gang vil han gøre danskerne til kyndige iskaffe-baristaer og inspirere seerne til at eksperimenterer med nye typer iskaffe.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

Iskaffe som drink, med saltkaramel og på japansk

Kaffeskolen sendes live, og undervejs laver Niels Østergaard tre forskellige opskrifter, der viser at iskaffe er meget mere end kold kaffe med isterninger og mælk.

Niels Østergaard henter inspiration fra hele verden og vil blandt andet vise, hvordan man laver iskaffe i Japan.

“I Japan har de deres helt egen tilgang, hvor der brygges en særlig stærk kaffe direkte over isterningerne, som fungerer som både opblanding og afkøling.

Teknikken giver en helt anden smagsprofil – så den glæder jeg mig til at vise,” siger Niels Østergaard, der også vil give sit bud på en iskaffe med saltkaramel og en forfriskende iskaffe-drink med tonic og solbærsirup.

Niels Østergaard –
PR-foto

Løber af stablen torsdag aften

Det hele løber af stablen torsdag den 2. juli klokken 19.30, hvor han inviterer til Coffee Master Class live på Nespressos danske Instagram-profil @nespresso.dk, hvor han deler ud af sin viden, tips og tricks og lærer alle at lave den perfekte iskaffe til de varme sommerdage.

Det er selvfølgelig også muligt at stille spørgsmål til Niels Østergaard i løbet af de 20 minutters kaffeskole.

Udsendelsen er fjerde del af Nespressos online kaffeskole, som skal gøre danskerne til hjemmebaristaer.