Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis torsdag på Brandts: Få historien om en af dansk films største

Af Redaktionen

Hver torsdag fra 17.00 til 21.00 er der gratis entré i Brandts, hvor du både kan opleve Brandts permanente udstilling og udstillingen ’Lars von Trier – Det gode med det onde’.

Et gratis besøg på Brandts er en anledning til at opleve en anderledes lillefredag og få noget kultur ind under huden.

Brandts permanente udstilling indeholder modernistiske formeksperimenter, stemningsfulde fynske udsigter og dramatiske skæbnefortællinger. Samlingen af kunstværker byder på en rejse gennem 250 års dansk kunst, og kunstnerne er nogle af de mest banebrydende fra 1750 til i dag.

Dansk films største mester

Frem til den 29. juli kan du også opleve ’Lars von Trier – Det gode med det onde’ på Brandts. Udstillingen byder på filmklip, interviews, dokumenter, effekter fra filmene, manuskripter og meget mere.

Her får du lejlighed til at kigge instruktøren over skulderen og få indblik i hans særlige og dybt originale greb om filmmediets muligheder.

Lars von Trier har markeret sig som en hovedskikkelse i moderne filmkunst gennem de sidste tredive år. Med sin kontroversielle fortællestil har han fornyet den kunstneriske filmscene og udvidet vores kendskab til eksistentielle temaer som liv og død.

Nu fortæller Brandts historien om filmskaberen, der tager det gode med det onde.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også