Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis torvemarked: Oplev Micki Cheng og Per Hallundbæk kokkere i Tarup Center

Af Nathalia Hentze Nielsen
PR foto
PR foto

Der er glædeligt nyt for alle, der har savnet Tarup Centers torvemarkeder.

Efter en ufrivillig pause pga. corona-pandemien vender den populære begivenhed tilbage nu på lørdag den 17. september klokken 10.00 – 16.00.

Her skrues der helt op for de kulinariske oplevelser, når de to gæstekokke Micki Cheng (kendt fra Den Store Bagedyst og Vild Med Dans) og Per Hallundbæk (kendt fra bl.a. Falsled Kro og nu gastronomisk chef hos GASA) fremtryller skønne retter og deler ud af deres store viden.

På torvet vil man også kunne møde flere af centrets butikker og deres producenter, som tilbyder smagsprøver.

Det er gratis at deltage, og alle er inviteret.

Program for dagen:

Per Hallundbæk kl. 11.00-11.45 og igen kl. 13.00-13.45

I første del laves forret, en cremet fiskesuppe med safran, Pernod, karry, æble og fennikel & persilleolie.

I anden del tilberedes hovedretten, Grillet kyllingebryst på orientalsk rissalat med mango, majs, sukkerærter, granatæble, nødder og koriander samt blomkålspuré og vinaigrette af soja, ingefær, appelsin og balsamico.

Micki er i køkkenet kl. 12.00-12.45 og kl. 14.00-14.45

og står for desserten, en defragmenteret æblekage med æblekompot med vanilje, en kokoscrumble, krystalliseret chokolade samt flødeskum.

Opskrifterne vil blive tilgængelige her på siden i uge 38 – så kan du prøve det hele af i dit eget køkken.

En oplevelse udover det sædvanlige

Om den store torvedag fortæller Kim Lynbech, centerchef hos Tarup Center:

“Vi vil gerne give vores gæster en oplevelse, der er lidt udover det sædvanlige.

Kigger man forbi, vil man få mulighed for at blive inspireret af de to kokke, og efterfølgende kan man downloade deres opskrifter fra vores hjemmeside.

Vi har selvfølgelig også egne butikker med, som i samarbejde med deres leverandører giver gode tilbud på torvet”.”

Per Hallundbæk. PR foto.

Dagens hovedattraktion med de to gæstekokke vil foregå på det store torv, og her opsættes også storskærme med lyd, så alle kan følge med.

Efterfølgende får man mulighed for at smage på den lækre mad, når der uddeles smagsprøver.

Smagsprøver bliver der også nok af hos udstillerne Slagter Theilgaard, Kornbageren og Private Selection, hvor du bl.a. kan smage limousinekød, rugbrød og chokolade.

Derudover vil Bog & Idé stå klar med spændende kogebøger og ikke mindst Micki Chengs nyeste bog som udkommer den 15. september; du kan endda være heldig at få den signereret.

Læs mere om torvemarkedet her.

Hvad: Torvemarked med kulinariske oplevelser
Hvor: Tarup Center, Rugvang 36, 5210 Odense NV
Hvornår: Lørdag den 17. september, kl. 10.00-16.00

Del artikel

Andre læser også