Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25 km fra Odense: Snart åbner luksuriøst spa- og wellness på 4000 kvm

Af Michael Qureshi
Illustration: Great Northern Spa
Illustration: Great Northern Spa

Great Northern åbnede i 2017 som et af de mest ambitiøse projekter på hele Fyn.

25 km fra Odense åbnede en 18 hullers golfbane, som både er kåret til Danmarks bedste golfbane samt den næstbedste i Norden i 2018.

Derudover åbnede de 15 luksus hotelværelser, et imponerende klubhus der rummer Restaurant EAT og Pro-shop, samt træningsfaciliteter.

Men kronen på værket bliver et 4000 kvadratmeter gigantisk spa- og wellness område, som kommer til at blive blandt Danmarks førende.

Foto: Great Northern

Hvor Hotel Vejlefjord i dag nok er førende på luksuriøse og eksklusive spa-omgivelser samt Kurhotel Skodsborg, så kommer Great Northern til at være på mindst samme niveau.

“Great Northern er udlevelse af en drøm, og kendetegnes ved kompromisløs kvalitet og passion,” lyder det på deres hjemmeside.

Bliver for alle der ønsker velvære og nydelse

Næste kapitel bliver åbningen af Spa & Treatment, som åbner i løbet af foråret 2019.

Great Northern Spa bliver for golfklubbens medlemmer, hotelgæster samt endags gæster.

“Det er for alle, der sætter pris på selvforkælelse og et pusterum i hverdagen. Her er ro og afslapning midt i den fynske natur, og alt er opført med tanke på vores gæster, og hvordan vi sikrer den bedste oplevelse fra start til slut,” fortæller Jesper Schmitz fra Great Northern til fyens.dk.

Great Northern er ejet af Lego-arvingen Thomas Kirk Kristiansen, så det er i sig selv garanti for, at det bliver prangende på alle mulige måder.

Flere gange er der blevet tilført midler, når kontoen har stået i minus i investerings-perioden, og Thomas Kirk Kristiansen ser det her som et personligt prestige-projekt. Han bor også selv i Kerteminde.

Du kan se mere om Great Northern her

Del artikel

Andre læser også