MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spisehus og topmoderne butik: Grevinde Alexandra indvier nyt sted i Odense

Af Stine Kjølby Christensen

Bang & Olufsen Odense åbner fredag den 2. juli i nye, historiske og luksuriøst istandsatte lokaler.

Det danske lydikon inviterer indenfor i en stor butik i tre etager i de gamle Danske Bank-lokaler på Flakhaven 1. Ambitionen er at løfte den klassiske kundeoplevelse til noget helt ekstraordinært.

Således vil man i den 144 år gamle bygnings kælderrum og tidligere bankboks kunne besøge Bang & Olufsens nye showroom.

I de nyindrettede lokaler i stueetagen og på første sal får gæsterne både et spisehus og en topmoderne butik, hvor de kan opleve alle Bang & Olufsens innovative produkter, der tæller alt lige fra hovedtelefoner og højttalere til fjernsyn og soundbars til hjemmet.

Ser stort potentiale i Odense

Den ene af ejerne, Heino Østergaard, driver allerede et lignende koncept med stor succes i Bang & Olufsen Silkeborg, hvor gæsterne bliver budt inden for til en kundeoplevelse, der pirrer sanserne.

Den anden medejer, Torben Nielsen, kommer også med stor erfaring i at drive en velfungerende Bang & Olufsen-butik. I 23 år har han drevet butikken i Nyborg, og han kommer til at stå for den daglige drift i den nye konceptbutik – i en by, han ser et stort potentiale i:

”Odense er Fyns midtpunkt og samlingssted, og byen har de seneste år gennemgået en kæmpe forvandling.

Vi håber, at vi med vores nye butik og spisehus kan være med til at skabe mere liv i byrummet og bidrage positivt til udviklingen af Odense som en moderne dansk storby.

Det bliver i hvert fald en oplevelse at komme ind i butikken, for de historiske rammer er en gave for et brand som B&O, der netop handler om historie, godt håndværk og ekstraordinære oplevelser,” siger Torben Nielsen.

Første butik på Flakhaven

Bang & Olufsen Odense bliver den første butik på Flakhaven, og på åbningsdagen vil Grevinde Alexandra, der er Director for Client Programmes hos Bang & Olufsen, byde velkommen til en dag, hvor der både er livemusik og servering fra spisehuset. Gæsterne vil også have mulighed for at besøge bankboksen, som er blevet renoveret med respekt for historien.

Bankboksen har plads til i alt 100 mennesker og vil løbende blive brugt til livearrangementer, møder og lignende. Allerede nu har lokalområdets virksomheder vist stor interesse for at benytte de unikke lokaler.

Hvad: Åbning af Bang & Olufsen Odense
Hvor: Flakhaven 2, 5000 Odense
Hvornår: 2. juli, kl. 13:45 (snoren klippes kl. 14)

Del artikel

Andre læser også