MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Grøn præsenterer stjernenavne

Af Christina Frederiksen
Foto: Morten Rygaard
Foto: Morten Rygaard

Grøn løfter nu sløret for to nye imponerende navne til årets plakat.

Popdronningen Medina og rapkometen Artigeardit bliver begge en del af koncertkaravanen til sommer.

Det skriver Grøn Koncert i en pressemeddelelse.

Med for syvende gang

I 2008 tordnede Medina ind på toppen af hitlisterne med gennembrudshittet “Kun For Mig”, og siden da har hun ikke været til at komme udenom på den danske musikscene. Til sommer tager hun på Grøn for syvende gang.

“Jeg glæder mig til at komme rundt med hele holdet. Jeg glæder mig til at danse igen, og jeg glæder mig til at komme hjem på Grøn,” lyder det fra Medina i en pressemeddelelse.

Medina har cementeret sig som Danmarks popdronning med utallige topnumre, hvor hun har taget klubmusikken og ført den ind i popverdenen.

I år er hun igen tilbage med sine ørehængere fra toppen af hitlisterne for at fejre 40 år med Grøn. Medina hører til blandt de mest etablerede Grøn-navne – første gang, hun var med, var i 2009 som gæst til L.O.C’s optræden.

Allerede året efter var hun med i eget navn og har siden turneret med i 2011, 2013 og 2015 samt i 2020, hvor hun var en del af Grønnere Grøn. Derimod er det første gang, at Artigeardit er en del af Grøn-fællesskabet.

En af dansk raps største stjerner

Artigeardit er et af de største talenter i dansk rap, og trods sin unge alder har han allerede opnået stor succes med udsolgte koncerter, tre EP’er og fire anmelderroste album.

Det nyeste power-album “LÆNGE LEVE” kom på gaden i januar 2023 og har på rekordtid opnået stor status hos lytterne, ledsaget af fantastiske anmeldelser med blandt andet seks hjerter i Politiken og Soundvenue.

Det grønne publikum kan dermed glæde sig til at opleve en af dansk hiphops største stjerner, når Artigeardit for første gang indtager scenen på Grøn.

“Jeg vil fejre Grøns 40 år ved at give den fuld gas på scenen og sørge for, at alle har en fest. For mig betyder Grøns plads til forskelle, at der er mangfoldighed, og at der er plads til at være følsom, festlig og alting på én gang,” lyder det fra Artigeardit.

Som 17-årig debuterede Artigeardit på SoundCloud i 2015, og i dag har debutalbummet “VILDEDAGE” over fem millioner streams på Spotify.

Hans talent er tilmed blevet anerkendt med en række velfortjente priser til både DMA, P3 Guld og EchoPrisen.

Her er programmet

I år kan Muskelsvindfonden og Tuborg fejre 40 år med Grøn, hvor der er blevet skabt sommerminder og gode oplevelser med danskerne; hele tiden med det gode formål om at skabe plads til forskelle i samfundet for øje.

Udover Median og Artigeardit er Benjamin Hav & Familien, MØ samt AQUA og Saveus allerede præsenteret.

Grøn er en fest, der gør en forskel og al overskuddet går til Muskelsvindfonden.

Tourplan 2023:  
20. juli: Tårnby
21. juli: Kolding
22. juli: Aarhus
23. juli: Aalborg
27. juli: Esbjerg
28. juli: Odense
29. juli: Næstved
30. juli: Valby

Grøn-touren 2023 starter i Tårnby den 20. juli. Herefter står Kolding den 21. juli og Aarhus den 22. juli på programmet, hvorefter karavanen fortsætter rundt til en række andre danske byer.

Du kan købe billetter til Grøn 2023 lige her.  

Del artikel

Andre læser også