MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På rekordtid: Grøn melder udsolgt i Odense

Af Ane Johanne Damgaard
Foto: Morten Rygaard
Foto: Morten Rygaard

Sidste år slog Grøn rekord, og kunne for første gang nogensiden melde udsolgt i alle deres koncertbyer.

Og igen i år går det historisk hurtigt.

For tredje gang i år kan Grøn nemlig melde udsolgt for endnu et stop på årets turné – nemlig i Odense den 26. juli.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Det er i det hele taget gået stærkt med billetsalget i år, hvor der allerede er udsolgt i Valby og Næstved samt meldt om få billetter i Tårnby og Aarhus.

Med mere end to måneder til, at startskuddet lyder på årets Grøn-turné, tilføjes Odense til rækken af udsolgte koncerter, der indtil videre rummer Næstved og Valby.

Dem kan du opleve

Grøn melder klar til en fantastisk sommer, hvor publikum kan se frem til spektakulære live performances af Blæst, Burhan G, HUGORM, Jada, Kesi, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim og TV·2. 

Aldrig før er der blevet solgt så mange billetter på så kort tid i Grøns historie, og begejstringen er ikke til at skjule for Theis Petersen, indsamlingschef ved Muskelsvindfonden: 

“Det ligger dybt i Grøns DNA, at vi kæmper for at skabe plads til forskelle og gøre en forskel for mennesker med muskelsvind. Derfor kan man kun blive varm om hjertet over den opbakning, som publikum viser os igen i år. Det er fantastisk, at vi allerede nu kan melde udsolgt i hele tre byer og dermed starte hele årets turné med et brag!”

Der er stadig billetter tilbage i de fem andre byer, som Grøn lægger vejen forbi til sommer. Billetter til Tårnby, Kolding, Aarhus, Aalborg og Esbjerg kan købes her.

Del artikel

Andre læser også