Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide til lækkerier på Just Eat: Her får du specialiteter i Odense

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Burgere, pizza og sushi. Det er ingen hemmelighed, at det nok er det, de fleste af os bestiller som take away.

Men take away er meget mere end det. I denne artikel giver vi vores bud på et varieret udvalg af lækker take away, du kan bestille via Just Eat.

Vi har plukket nogle steder ud i Odense, som vi enten synes skiller sig helt ud fra mængden, eller som virkelig er specialister i én ret eller genre.

Let’s be Frank

Den veganske bølge ruller fortsat ind over landet. Alligevel er det sjældent, at man finder vegansk mad som take away leveret lige til døren.

På Just Eat er det dog muligt. Her kan du bestille lækker, vegansk mad fra den forholdsvis nye veganske madbod Let’s Be Frank i Arkaden Food Market.
Du kan bl.a spise dig glad i en plantebaseret udgave af den verdensberømte Philly Cheese Steak. Der er også mange lækre burgere på menuen – naturligvis uden kød.

Let’s Be Frank promoverer også sig selv på Danmarks første veganske Brioche-bolle.

Let’s Be Frank
Arkaden
5000 Odense
Bestil her

PR-foto

KFC Odense

KFC skal nævnes for de har specialiseret sig inden for en helt særlig genre. Elsker du Fried Chicken, så kan KFC redde selv den sløjeste mandag eller ondeste tømmermændsdag.

Helt ekstraordinært leveres KFC lige til døren her i Odense, så du skal ikke flytte dig mange meter fra sofaen for at få en solid omgang Kentucky Fried Chicken.

Det er ret fedt, at man på Just Eat kan bestille en bucket eller fire med kyllingestykker, filet bites, hot wings, crispy fries og meget mere.

Vil du helt ned i retter, man ikke får andre steder i Odense, så prøv kartoffelmos med gravy som tilbehør i stedet for fritter med den lækre coleslaw til.

KFC Odense
Ejbygade 2
5220 Odense
Bestil her

PR-foto

Wokshop

I maj 2019 slog kæden Wokshop dørene op i Odense.

Den thailandske restaurant byder på lidt af hvert inden for det asiatiske køkken og skiller sig ud på flere positive områder.

De er ikke overraskende specialister på wokretter, og de laver dem altså virkelig godt. De er især gode på spicy wokretter, som de er blandt byens bedste til at lave.

Hvis du vil prøve noget ekstraordinært, så prøv deres wok-ret med tun og knuste cashew-nødder.

Wokshop får også flotte bedømmelser på Just Eat i Odense.

Wokshop
Jernbanegade 14
5000 Odense
Bestil her

Ammi Jees

Vel nok Odenses mest populære indiske restaurant. Primært kendt for den helt fantastiske buffet af indisk mad, men de er også blevet ret skarpe på at levere ud af huset.

Her kæles der for detaljerne i de autentiske indiske retter med mange fine smagsdetaljer. Menukortet rummer alle de klassiske retter og lidt til.

Du kan blandt andet bestille Chicken Korma, Chicken Curry og selvfølgelig lækkert, blødt Naan-brød.

Ammi Jees
Skibhusvej 125
5000 Odense
Bestil her

 

PR-foto

Paradis Is

Den her kunne vi bare ikke komme udenom, når man snakker om at være specialister inden for en genre. Paradis Is har sat sig godt og grundigt på is-tronen i Odense.

Ud over at de i Odense er den franchise-butik i hele landet, som eksperimenterer allermest med deres smagsvarianter – lige fra romkugle-is til træstamme-is –, så var de også first-movers på at levere til døren under Corona-krisen.

I samarbejdet med Just Eat kan du få din yndlingsis bragt direkte hjem til døren.

Paradis Is
Mageløs 1
5000 Odense C
Bestil her

Del artikel

Andre læser også