Guide til lækkerier på Just Eat: Her får du specialiteter i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Burgere, pizza og sushi. Det er ingen hemmelighed, at det nok er det, de fleste af os bestiller som take away.

Men take away er meget mere end det. I denne artikel giver vi vores bud på et varieret udvalg af lækker take away, du kan bestille via Just Eat.

Vi har plukket nogle steder ud i Odense, som vi enten synes skiller sig helt ud fra mængden, eller som virkelig er specialister i én ret eller genre.

Let’s be Frank

Den veganske bølge ruller fortsat ind over landet. Alligevel er det sjældent, at man finder vegansk mad som take away leveret lige til døren.

På Just Eat er det dog muligt. Her kan du bestille lækker, vegansk mad fra den forholdsvis nye veganske madbod Let’s Be Frank i Arkaden Food Market.
Du kan bl.a spise dig glad i en plantebaseret udgave af den verdensberømte Philly Cheese Steak. Der er også mange lækre burgere på menuen – naturligvis uden kød.

Let’s Be Frank promoverer også sig selv på Danmarks første veganske Brioche-bolle.

Let’s Be Frank
Arkaden
5000 Odense
Bestil her

PR-foto

KFC Odense

KFC skal nævnes for de har specialiseret sig inden for en helt særlig genre. Elsker du Fried Chicken, så kan KFC redde selv den sløjeste mandag eller ondeste tømmermændsdag.

Helt ekstraordinært leveres KFC lige til døren her i Odense, så du skal ikke flytte dig mange meter fra sofaen for at få en solid omgang Kentucky Fried Chicken.

Det er ret fedt, at man på Just Eat kan bestille en bucket eller fire med kyllingestykker, filet bites, hot wings, crispy fries og meget mere.

Vil du helt ned i retter, man ikke får andre steder i Odense, så prøv kartoffelmos med gravy som tilbehør i stedet for fritter med den lækre coleslaw til.

KFC Odense
Ejbygade 2
5220 Odense
Bestil her

PR-foto

Wokshop

I maj 2019 slog kæden Wokshop dørene op i Odense.

Den thailandske restaurant byder på lidt af hvert inden for det asiatiske køkken og skiller sig ud på flere positive områder.

De er ikke overraskende specialister på wokretter, og de laver dem altså virkelig godt. De er især gode på spicy wokretter, som de er blandt byens bedste til at lave.

Hvis du vil prøve noget ekstraordinært, så prøv deres wok-ret med tun og knuste cashew-nødder.

Wokshop får også flotte bedømmelser på Just Eat i Odense.

Wokshop
Jernbanegade 14
5000 Odense
Bestil her

Ammi Jees

Vel nok Odenses mest populære indiske restaurant. Primært kendt for den helt fantastiske buffet af indisk mad, men de er også blevet ret skarpe på at levere ud af huset.

Her kæles der for detaljerne i de autentiske indiske retter med mange fine smagsdetaljer. Menukortet rummer alle de klassiske retter og lidt til.

Du kan blandt andet bestille Chicken Korma, Chicken Curry og selvfølgelig lækkert, blødt Naan-brød.

Ammi Jees
Skibhusvej 125
5000 Odense
Bestil her

 

PR-foto

Paradis Is

Den her kunne vi bare ikke komme udenom, når man snakker om at være specialister inden for en genre. Paradis Is har sat sig godt og grundigt på is-tronen i Odense.

Ud over at de i Odense er den franchise-butik i hele landet, som eksperimenterer allermest med deres smagsvarianter – lige fra romkugle-is til træstamme-is –, så var de også first-movers på at levere til døren under Corona-krisen.

I samarbejdet med Just Eat kan du få din yndlingsis bragt direkte hjem til døren.

Paradis Is
Mageløs 1
5000 Odense C
Bestil her

Smag mere end 20 forskellige vine: Kom til kæmpe rosé-fest på Nelle’s

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Sommer og rosé hører uløseligt sammen, og selvom det først er 4. september, så er det ikke spor for tidligt at planlægge og booke billet til sommerens bedste og største roséfest.

Også i år holder Nelle’s Filosoffen – lige midt i Munke Mose og lige ved åen – nemlig kæmpe roséfest, hvor du bliver forkælet med lækker vin og god musik.

Du vil opleve et rosé-univers, som både udfordrer, imponerer og sikkert også overrasker dine rosétørstige smagsløg.

Til roséfesten er der nemlig mulighed for at smage mere end 20 forskellige rosévine, og så er der selvfølgelig lækre snacks og god stemning undervejs.

Roséfesten afholdes fredag 4. september, hvor du fra kl. 17 kan bytte din billet til et smagsglas. Og så er det ellers bare at gå i gang og smage løs frem til kl. 20.

For den karakteristiske lyserøde drik er en meget alsidig genre af vin, som faktisk kan drikkes til alt – fra kød og fisk til dessert eller som en aperitif.

Kan du ikke vente til september, så er der heldigvis også råd for det. Hos Nelle’s har de nemlig timeglas hver dag mellem kl. 17 og 18, hvor der er halv pris på alle vine. Og der er altid rosé på køl.

Billetten koster 349 kr., og du kan læse mere om roséfesten her, hvor du også kan købe billet til sommerens bedste roséfest.

Find det billigste lån 

Skrevet af: Martin Jørgensen

Et billigt lån kan gøre livet lidt lettere i hverdagen. Men det kan være svært at finde lige det lånetilbud, der passer bedst til ens privatøkonomi. Ny sammenligningsplatform gør det muligt for dig at finde ud af, hvilke lån der passer bedst til din privatøkonomi.   

I slutningen af måneden kan det være svært at få pengene til at slå til. Regningerne hober sig langsomt op, og pludselig har man ikke penge til det, man har brug for i hverdagen. Med en ny søgetjeneste fra Bankly kan du finde et lån, der passer til dig.  

Ny sammenligningsplatform til dig 

På bankly.dk kan du bruge en helt ny sammenligningsplatform, hvor du kan se, hvilket lån, der passer allerbedst til dig. Bankly er en ny søgetjeneste, der sammenligner lån fra banker som Resurs Bank, Lånlet, Express Bank og Basisbank, og den finder automatisk det billigste i forhold til dine lånebehov.  

Om det er et forbrugslån, billån eller lån til en lejlighed, så findes der et lån til dig. Du skal bare lige finde det først. Bankly har med glæde hjulpet over 30.000 brugere med at finde et lån, der passer til dem og deres privatøkonomi. Det kan også blive dig. Hos Bankly ønsker vi, at du finder et lån, der giver dig råd til den hverdag du ønsker for dig og din familie. 

Det rette lån til dig 

Hvis du skal låne penge, er det vigtigt, du finder det rette lån til dig. Du har sikkert hørt skrækhistorier om kviklån og rykkerbreve, og gæld har fået et rigtigt dårligt rygte. Men når du optager lån i banken, må du først og fremmest spørge sig selv, hvilket lån du har råd til. Bankly tror på, at alle danskere kan optage et lån, de har råd til. Derfor har de stillet en sammenligningsplatform til rådighed, der hjælper lige præcis med det.  

Du kan søge på lånebeløber og lånetid, og derfra se hvor meget du skal afdrage for om måneden. Det har aldrig været lettere at overskue lån. Så slipper du for at spørge hver enkelt bank på egen hånd, for derefter at sætte dig hjem med lommeregneren og vurdere hver enkelt tilbud med, hvad der er billigst og bedst for dig eller ej. Bankly gør simpelthen det besværlige arbejde for dig.  

Få råd til det du har lyst til 

Savner du også at pleje parforholdet med en fin middag i ny og næ? Eller hvad med at invitere børnene i Legoland henover sommeren? Det koster penge at hygge sig sammen, og derfor kan et billigt lån gennem vores sammenligningstjeneste være en løsning for dig. Børnene, hustruen eller ægtemanden vil elske dig for det.  

Det kan også være, du står og skal renovere din lejlighed. Det flyder over med ting, der skal ordnes, og det går hårdt ud over din økonomi, for når du først er gået i gang, så hober udgifterne sig bare op. Her kan et billigt lån sagtens være en løsning på dine problemer. Bankly ønsker med deres søgetjeneste at hjælpe dem, der har behov for det med billige lån, de har råd til.  

Ansøg gratis om billigt lån 

Når du først har fundet et lån, der passer til din privatøkonomi, så kan du via vores sammenligningsplatform ansøge lån. Du udfylder bare en ansøgning hos Bankly, så tager de sig af besværet med bankerne. Det har aldrig været enklere at låne penge på en sund og ansvarlig måde, og det ønsker de selvfølgelig at hjælpe dig i gang med.   

De giver dig samtidig fuldt overblik over, hvad du betaler for. Vi sætter dig ind i alle vilkår, renter, gebyrer og alt det, der står med småt, så du slipper for at bekymre dig, om du nu også har optaget et lån, der passer bedst til dig. Bankly giver dig de bedste muligheder på et uoverskueligt lånemarked.  

Bankly hjælper dig med alt får lånetilbud til samlelån 

Ønsker du at samle dine lån et enkelt sted, frem for at de er fordelt hos mange forskellige udbydere? Det kan være en dyr fornøjelse at have lån flydende rundt omkring. Klatgæld er aldrig sjovt, og sådan nogle bekymringer sætter sig i alt fra maven til nattesøvnen. Det ønsker Bankly at hjælpe dig med, så du kan leve dit liv, som du ønsker, frem for at føle dig bundet af alle de faste udgifter, der ligger i postkassen om måneden.  

Bankly kan hjælpe dig med samlelån. Med deres sammenligningsplatform kan du finde en bank, der har det bedste tilbud om samlelån til dig. Du kan spare tusindvis af kroner på samlelån hver måned. Når du sender detaljerne til dem, så sørger de for at finde det bedste tilbud til dig. Derfra kan du selv vælge, om du vil gå videre med lånet. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, og du kan gøre det i dag. 

 

  

 

 

  

Helt nye områder: Mere end 11.000 nye boliger på vej i det centrale Odense

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er brug for flere boliger i Odense, og derfor sætter Odense Kommune nu turbo på boligbyggeriet.

Hvert år frem mod 2032 skal der således bygges 890 boliger fordelt på både lejligheder, rækkehuse, parcelhuse og studieboliger. Altså i alt mere end 11.000 nye boliger de kommende 12 år.

Det skriver Fyens.dk.

De mange ny boliger vil for de flestes vedkomne blive opført i det centrale Odense, og kommunen har ifølge Fyens.dk udpeget områderne Det nye Nørrebro, Østergade, Grønløkkevej-Middelfartvej samt Windelsvej.

Odense Kommune har tidligere vedtaget en lokalplan, der skal sikre Odense et nyt Nørrebro, som skal binde midtbyen og havnen sammen med både erhvervsbyggeri og nye boliger.

Indtil videre er der ingen konkrete byggeplaner, men tanken er, at den gamle postterminal skal jævnes med jorden og dermed give plads til nyt byggeri.

Længere mod øst, er der ifølge Fyens.dk planer om et nyt boligområde ved Østergade, der hvor der i dag ligger Frank Toyota. Ifølge kommunens planer, skal der allerede inden 2023 bygges boliger her.

Mod vest er hjørnet af Grønløkkevej og Middelfartvej ligeledes udset til at huse nye boliger i fremtiden. Dog vil man formentlig ifølge Fyens.dk’s oplysninger først bygge boliger på det område i 2028-31.

Endelig åbner den nye kommuneplan op for byggeri ved Windelsvej. Her har Cervogruppen søgt om at bygge 110 lave boliger samt 170 lejligheder i op til seks etager.