MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guldtuben 2017: Fynsk YouTuber nomineret til seks priser

Af Betina Vestergård Jepsen

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at de traditionelle medier udfordres af de sociale medier, som efterhånden har høstet en del digitale stjerner. Disse stjerner hyldes til det årlige award-show Guldtuben, og i år dominerer den unge Rasmus Brohave fra Ollerup på Sydfyn i mange af kategorierne.

Det hele startede med en YouTube-kanal

I vores guide til kendte fynboer på Instagram anbefalede vi dig bl.a. at følge Rasmus, som startede sin internetkarriere for fem år siden, da han oprettede en YouTube-kanal. Siden da er det gået stærkt for den unge fynbo, som bl.a. også har udgivet bogen ”Sådan blev jeg Rasmus Brohave”. Bogen handler om, hvordan Rasmus har opnået så stor succes på de sociale medier, hvor han har næsten 229.000 følgere på YouTube og 278.000 følgere på Instagram.

I år er Rasmus nomineret til hele seks priser ved årets Guldtube, som afholdes lørdag 9. september i Royal Arena i København.

Her ses Rasmus Brohave omgivet af sine mange fans til sidste års Guldtube, hvor han vandt prisen som årets YouTuber.
Guldtuben

Guldtuben er et stort award-show, som hylder Danmarks største skabere af videoindhold på de sociale medier YouTube, Facebook, Snapchat og Instagram. Man kan sige, at Guldtuben i Danmark er de sociale mediers svar på en Oscar.

Showet arrangeres af mediehuset Splay Networks, men vinderne kåres af seerne, som kan stemme her.

Det er i år muligt at stemme i følgende kategorier: Årets Video, Årets Bedste på YouTube, Årets Bedste på Facebook, Årets Bedste på Snapchat, Årets Bedste på Instagram, Årets Beauty & Fashion præsenteret i samarbejde med Magasin, Årets Vlogger, Årets Humor, Årets Serie, Årets Gamer, Årets Rising Star, Årets Visuelle Udtryk, Årets Virale Hit, Årets #reklame, Årets Collab og Årets Sang.

Rasmus nomineret i seks kategorier

Rasmus Brohave er i år nomineret i følgende kategorier: Årets Videon, Årets Bedste på YouTube, Årets Bedste på Instagram, Årets Vlogger, Årets Visuelle Udtryk og Årets Collab.

På sin Instagram-profil takker Rasmus Brohave sine mange trofaste følgere for deres støtte og opfordrer dem til at stemme på ham til året Guldtube.

Del artikel

Seneste nyt