Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eventyrligt program: H.C. Andersen Paraden indtager centrum

Af Christina Frederiksen
Foto: Odense Kommune
Foto: Odense Kommune

Det er sommer og snart holder mange ferie.

Traditionen tro betyder det, at H.C. Andersen Paraden indtager Odenses bymidte, og ensemblet er klar med et kæmpe stort program.

Programmet, der gælder fra 25. juni til 6. august, ser således ud:

H.C. Andersen Paraden og Eventyrslottet: Kan opleves i Eventyrhaven (selvfølgelig!) hele sommeren klokken 11 og 13 (dog ikke søndage) Her præsenterer store og små i paraden 24 eventyr på 24 minutter. Kører på 35. sæson!

Det eventyrlige møde: Mød eventyrfigurerne, Den grimme ælling og den flotte, hvide svane på Flakhaven mandag til fredag klokken 12.45. Der vil være fantastiske fotomuligheder!

Lørdagsparaderne går gennem City klokken 12.30, og du er velkommen til at følge med på eventyr!

Klassisk musik og eventyr: Alle onsdagsaftener klokken 19.00. Første gang 29. juni i samarbejde med Den fynske Opera. Kammermusik under trækronerne, ord og toner fryder og fornøjer, livsvitaminer af den bedste slags!

Eventyr på Fodrejsen:  Hele sæsonen tirsdag, onsdag og torsdag klokken 14. Nu med simultan engelsk tolk. I digterens fodspor i barndomsbyen møder vi eventyrene lyslevende og hører en forunderlig historie. Verdensunikt!

Åbent hus og workshops på Eventyrslottet: Foregår i uge 28 og 29.  Aktiv sommerferie for børn og unge, der har lyst til at være med til drama, impro og teater. Bemærk, at man skal tilmelde sig.

Nordisk, klassisk musik og eventyr ved blomsterfestivalen: Unge musikere fra venskabsbyerne Norrköping og Trondheim spiller på eventyrslottets scene, og der fortælles nordiske eventyr.

Ukraine-dag: 29. juli har paraden “Ukraine-dag” og inviterer flygtningebørn og deres voksne til oplevelser i H.C. Andersens verden. En af H.C. Andersen-paradens spillere, Kristian, er ukrainsk-dansk! Bemærk, at man skal tilmelde sig.

Hvad: H.C. Andersen Paraden

Hvor: Rundt om i centrum

Hvornår: 25. juni-6. august. Sæsonen starter 25. juni klokken 11.

Del artikel

Andre læser også