Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Håber på mange til OB-kamp på søndag: Børn kommer gratis ind

Af Redaktionen
Foto: OB
Foto: OB

Når OB søndag den 27. oktober tager imod FC Nordsjælland i 3F Superligaen, inviterer klubben sammen med Odense Kommune alle børn under 14 år gratis til fodbold.

Som en del af det fælles sociale ansvar giver OB sammen med Odense Kommune børn under 14 år muligheden for at komme gratis til fodbold, når de søndag den 27. oktober kl. 14.00 møder FC Nordsjælland på Nature Energy Park.

“Sammen med OB vil vi gerne give børn fra Odense og Fyn muligheden for at komme til superligabold, så vi kan inspirere alle til en aktiv hverdag med motion – og til at være en del af ét stort fællesskab på stadion.

OB er hele Fyns hold, og med Øens Hold-samarbejdet går klubben forrest i at samle Fyn om glæden og sundheden i at dyrke motion,” siger Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel.

Masser af aktiviteter på stadion

På stadion vil der søndag være alverdens underholdning for børn og barnlige sjæle med ansigtsmaling, maskotten Victor, boldspil i panna-banen og oppustelige Faxe Kondi-dåser i Faxe Kondi Familiezonen, mens der blandt andet vil være live-musik og banko i Albani Fanzone.

Ydermere vil der være mulighed for, at du kan spille FIFA imod dine venner, når vi stiller skærme til rådighed på stadion.

“Fodbold handler om fællesskab og kærlighed til sit hold. Men det handler også om at tage ansvar for Fyn.

Vi håber at kunne give børn og unge en stor oplevelse på Nature Energy Park på søndag og ser frem til en fed kamp for alle, der møder op, “siger kommerciel chef i OB Jack Jørgensen.

Hvis du vil benytte tilbuddet, skal du blot møde op med dit sygesikringsbevis i hånden, og så er der fri adgang til at se Striberne på jagt.

Del artikel

Andre læser også