Hædres for design: SACKit vinder international pris for høretelefoner

Skrevet af: Michael Qureshi

En kompromisløs tilgang til design og produktudvikling kaster endnu engang en fornem hæder af sig for den danske virksomhed SACKit, som de seneste år har haft stor succes og fremvist flotte regnskaber.

Virksomheden, der fik sit gennembrud ved at relancere sækkestolen som et eksklusivt loungemøbel, har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award for deres første in-ear høretelefon ROCKit.

“Vi er vanvittig stolt over at vinde en Red Dot Design Award for netop dette produkt.

Jeg har et par gange måtte knibe mig selv i armen. Det var en svær opgave at designe in-ear høretelefoner.

For at være ærlige, så synes vi, at mange eksisterende in-ear høretelefoner var klodsede og decideret grimme i øret, og vi ønskede at skabe et par som var elegante både i sin enkelthed og i øret, samtidig med at den sidder godt i øret.

Det lykkes med ROCKit, som har været en stor succes for os, og som nu er stemplet med en Red Dot Award,” siger stifter og CEO Kristoffer Glerup.

Netop den kompromisløse tilgang til design og produktudvikling tildeles for andet år i træk en design pris, hvilket bekræfter, at det danske designbrand har fat i den lange ende, når det handler om produktudvikling og design.

PR-foto

Nytænkende produkter der imponerer

ROCKit blev lanceret i midten af 2019 og har fået en flot modtagelse fra kunder såvel som anmeldere.

ROCKit er, som SACKit’s andre produkter, udviklet ud fra at SACKit har set et hul i markedet herfra skabt et nytænkende produkt af høj kvalitet, hvilket netop er nogle af de kriterier, som Red Dot-juryen vægter højt:

“Vi er altid tro mod vores DNA, lige meget hvad vi kaster os ud i at designe i SACKit.

Derfor er det også et kæmpe skulderklap for andet år i træk at vinde en pris for vores tilgang til produktudvikling og design.

Det giver os blod på tanden til at komme med endnu flere lækre produkter – og 2020 bliver på mange måder et vildt år på den front,” forklarer Kristoffer Glerup.

Svær start på 2020

Som for mange andre virksomheder har SACKit haft en svært start på 2020.

Corona krisen ramte virksomheden allerede inden smitten var kommet til Danmark, da andre landes nedlukning vanskeliggjorde arbejdet.

Herefter ramte krisen Danmark, og SACKit mistede omsætning fra dag et.

Virksomheden har dog sat en række flotte tiltag på benene, som har været med til at hjælpe både dem selv og tilmed andre virksomheder, der har lidt under Corona.

SACKit har blandt andet givet alle kunder på deres danske webshop 25% af deres køb tilbage i form af et gavekort til Aalborg City, hvor virksomheden har hovedkontor.

SACKit kan derfor se lyst på den resterende del af året.

“2020 startede ikke ud som forventet, og det har været hårdt for at sige det mildt. Men jeg er sikker på, at vi kommer stærke igennem denne krise, og vi ser positivt på den resterende del af 2020, hvor vi blandt andet har nogle utrolige spændende produktlanceringer i ærmet,” afslører Kristoffer Glerup.

SACKit vil ikke løftet sløret for alle nyhederne, som er på tegnebrættet, men vil gerne fortælle så meget, at en opdateret version af ROCKit, ROCKit X, vil ramme markedet efter sommeren.

Herudover udvider den stærke design virksomhed sortimentet af trådløse opladere, hvor deres første model vandt en Red Dot Design Award i 2019.

Præmier for over 10.000 kr.: Kom til gratis banko i Arkaden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

“BANKO!”

Er vi de eneste, der kan mærke spændingen i maven blot ved at læse dette ord?

Banko er efterhånden blevet en trendy fætter igen, og man skal ikke lade sig narre af de ellers mange år på bagen.

Men under corona har vi måtte undvære det geniale spil, og derfor er det jo kun skønt, at vi igen kan gå og glæde os til banko rundt omkring i landet.

Her i Odense bliver der en oplagt mulighed torsdag den 11. juni fra klokken 19-21, hvor Arkaden inviterer til Odense Banko.

Deltagelse er fuldstændig gratis, men det kræver dog en billet, som du kan sikre dig her.

Din plads til bankospillet er reserveret fra kl.18.30. Er du ikke mødt op senest kl.18.45 frigives din plads til andre gæster.

Vilde præmier på højkant

Du kan vinde præmier for mere end 10.000 kr. til oplevelser, mad & drikke i og omkring skønne Odense.

“Vi sørger naturligvis for at overholde alle de gældende regler i forbindelse med Covid-19, af samme årsag er der begrænset antal deltagere,” skriver Arkaden.

Du kan vinde præmier fra følgende steder:

Billetter til Odense Aafart
Cykelabonnement fra Swapfiets
Lækre Kiehl’s samples fra Magasin du Nord
Gavekort til Bager From & Bæk’s Konditori
Gavekort til Restaurant Bondestuen
Gavekort til 5 l fadøl på Ølkunsten hos Lørups Vinstue
Gavekort til Vaffelhuset i Kerteminde
Gavekort til Restaurant Grand Hotel
Gavekort til UNIK i Kerteminde
Gavekort til Nybro Frugtplantage
Gavekort til The Original Pita
Gavekort til Let’s B Frank

Praktisk info

Pladerne er gratis. Der udleveres 1 plade pr. deltager inden start.
Spiser du aftensmaden på Arkaden inden bankospillet kan du gratis få udleveret en ekstra plade ved fremvisning af din kvittering fra madboden.

Du finder mere info lige her.

Datoen er på plads: Nu kan du igen prøve superbiler i HCA Airport

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto: Sportscar Event
Pressefoto: Sportscar Event

Har du drømt om at få lov til at køre en tur i en Lamborghini, Porsche, Ferrari eller måske Ford Mustang GT?

Så kan du igen i år både få en tur og ikke mindst opleve nogle af verdens hurtigste biler på tæt hold i Odense Lufthavn. Det sker lørdag den 5. september fra klokken 09.00 – 16.00.

Her køres der nemlig SportsCar Event, som er et velgørenhedsarrangement til fordel for Børnecancerfonden.

“Vi ser frem til at kunne åbne dørene igen, og byde jer velkommen til et univers af unikke sportsvogne fra allerøverste hylde, samt oplevelser for livet for både små og store,” skriver SportsCar Event på Facebook.

De mange lækre superbiler, der samles i HCA Airport kommer til at udbyde ture, hvor man som codriver virkelig kan mærke hvor hurtige disse biler er.

Man kan booke en tur på to forskellige måder. Enten bestiller man et gavekort her.

Gavekortet skal veksles til en billet i billetvognen.

Ellers køber man en billet til den ønskede bil i billetvognen på pladsen.

Hvad: Sportscar Event
Hvor: HCA Airport
Hvornår: Lørdag d. 5. september kl. 9-16

Entré er gratis til at komme og se bilerne køre – en prøvetur koster penge.

Du kan finde mere info om eventet her.

Klar til sommer: Havnebadet og Friluftsbadet åbner snart

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Pludselig forsvandt Odenses mange fritids- og kulturtilbud. Samværet, oplevelserne og velværet fortonede sig, da foreninger, biografer, museer og meget mere måtte lukke ned.

Det har heller ikke været let at få sig en svømmetur under coronakrisen. Alle byens svømmehaller har været lukkede – og er det fortsat – men nu varer det ikke længe, før Havnebadet og Friluftsbadet står klar til at tage imod gæsterne.

Sundhedsmyndighederne har vurderet, at det er forsvarligt at åbne friluftsbadene igen, og derfor har By- og Kulturforvaltningen sat gang i processen med det samme.

Det betyder, at vandglade odenseanere kan få dyppet kroppen allerede den onsdag den 3. juni kl. 13, hvor Friluftsbadet åbner dørene. Ugen efter – den 10. juni kl. 6 – er det Havnebadets tur.

QVi trænger til, at hverdagens muligheder kommer tilbage. Byens mange fritids- og kulturtilbud giver mening i livet, og det er noget af det, vi savner allermest under coronakrisen. Derfor er vi også parat til at reagere på myndighedernes udmelding, så vi kan få åbnet Havnebadet og Friluftsbadet.

Forhåbentlig får vi en god og lang sommer, men der er også mange odenseanere, der holder af en kølig svømmetur uanset vejret. Vi vil i hvert fald sørge for, at vores udendørs svømmebassiner er klar til brug inden for de muligheder, der er, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Klar til sommeren

Der er fortsat en del forholdsregler, som skal overholdes for at sikre en tryg åbning, og derfor er forberedelsesarbejdet allerede i gang, så brugerne kan føle sig trygge i både Havnebadet og Friluftsbadet.

Åbningen vil foregå under følgende retningslinjer og vilkår:

Friluftsbadet:

Fra denne sommer skal brugerne betale for at benytte Friluftsbadet. Hvis man ikke er oprettet som bruger, kan dette ske hjemmefra for at spare tid ved automaten.

Der vil hele tiden være personale i og omkring de to omklædningsrum. Det er vigtigt, at brugerne overholder deres retningslinjer samt skiltningen i omklædningsrummene.

Der vil være opmærkede opholdsarealer, hvor der maksimalt må sidde 10 personer. Hvis brugerne ikke opholder sig i omklædningsrummene, på toilettet, i bassinerne eller ved cafeen, skal de opholde sig i de markerede arealer.

Toiletterne vil bliver rengjort minimum én gang i timen.

Der skal være minimum to meter mellem hver person i bassinerne – børnebassinerne er undtaget, så én forældre gerne må være helt tæt på sit barn.

Der vil være ekstra personale til at guide brugerne.

Vi forventer at kunne øge opholdsarealerne til imellem 30 og 50 personer fra den 8. juni.

Havnebadet:

Der vil hele tiden være personale i og omkring de to omklædningsrum. Det er vigtigt, at brugerne overholder deres retningslinjer samt skiltningen i omklædningsrummene.

Der vil være opmærkede opholdsarealer, hvor der maksimalt må sidde 10 personer. Dette gælder også, når forsamlingsforbuddet bliver hævet til mere end 10 personer, da vi skal kunne håndtere mange personer på et forholdsvis lille areal. Brugere, som ikke opholder sig i omklædningsrummene, i bassinet eller på toilettet skal være i de markerede arealer.

Toiletterne vil bliver rengjort minimum én gang i timen.

Der skal være minimum to meter mellem hver person i bassinet og saunaen.

Der vil være ekstra personale til at guide jer.