ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hædret af White Guide: Odense har en af landets bedste vinbarer

Af Betina Vestergård Jepsen
Lalou Vinbar er ifølge White Guide blandt Danmarks 10 bedste vinbarer.
Lalou Vinbar er ifølge White Guide blandt Danmarks 10 bedste vinbarer.

Hvert år udkommer Nordens mest prestigefyldte madguide White Guide. De har netop kåret Danmarks 125 bedste restauranter, som kommer med i 2018-udgaven, og her er Odense også repræsenteret!

Både The Balcony, Restaurant Vår, Restaurant Pasfall og Sortebro Kro er på listen, som du kan læse mere om i vores artikel her.

Ny kategori for vinbarer

Men det er ikke kun de bedste restauranter, som White Guide kårer. I år kårer de også Danmarks 10 bedste vinbarer for første gang i den helt nye kategori ’10 Med Vin’.

Og her er Lalou Vinbar fra Odense på listen over landets fremmeste vinbarer. I kategorien lægges der vægt på, at vinbaren har et fedt koncept og kvalitet i glasset.

Stolte af anerkendelsen

Ejerne Thomas Brieghel og Ivan Laursen er meget glade for anerkendelsen:

“Vi er meget stolte, og det er altid rart at blive anerkendt for sit arbejde. Vi arbejder hver dag på at opnå det bedste med vores koncept, og efter mange år i restaurationsbranchen ved vi, at det kan have stor betydning, hvad andre mener.

Så selvom vi lægger mest vægt på, at vi selv ved, vi gør et godt stykke arbejde, er det selvfølgelig stadig en stor cadeau at blive anerkendt af en betydningsfuld guide som White Guide.”

Lalou Vinbar skal sammen med de andre vinbarer og restauranter i White Guide fejres ved en stor gallafest mandag den 20. november.

Ejerne af Lalou VInbar, Thomas Brieghel og Ivan Laursen.

Del artikel

Seneste nyt