MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halloween i Odense: Så meget sker der i byen på den (u)hyggelige dag

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Odense Zoo.
Foto: Odense Zoo.

Vi nærmer os Allehelgensaften den 31. oktober, og det betyder, at det også er tid til at fejre den engelskinspirerede tradition Halloween.

Odense byder på mange (u)hyggelige Halloweenarrangementer for både børn og voksne. Vi giver jer her en oversigt.

Sjov for hele familien

I får først en oversigt over de Halloweenarrangementer i Odense, der er for hele familien, og hvor børnene er i centrum.

Halloween-rudvisning i ODEON
I ODEON skruer de op for (u)hyggen tirsdag den 31. oktober klokken 19.30-21.30, hvor alle er velkomne på en særlig rundvisning rundt i huset. Få lov til at opleve alle de mørke sider, som aldrig før er blevet fremvist!

Tør du at tage med på opdagelse i Store Sal og på den lange stille gang?

Det koster 125 kr. at deltage, og du finder billetter her.

Foto: ODEON.

Gratis Halloweenfest i Bolbro Fællesværk
På fredag den 27. oktober kan I fra kl. 17-22 komme til gratis Halloweenfest i Bolbro Fællesværk, som er et gratis aktivitetshus for børn og unge.

Her kan I gå en tur igennem i et spøgelseshus med zombier, monstre og hvileløse sjæle. Eller I kan lege sanseleg, hvor følesansen kommer i spil.

Det vil også være muligt at blive sminket og klædt ud som en uhyggelig zombie, hvis I ikke er klædt ud hjemmefra. Og hvis I trænger til et hvil, kan I besøge hekse-caféen, hvor de serverer orme-drinks og klamme madder – helt gratis!

Tilmelding er ikke nødvendig, men meld jer gerne til på Facebookbegivenheden her, så arrangørerne ved, hvor mange forfriskninger de skal lave.

(U)hygge i Odense Zoo
Frem til tirsdag den 31. oktober fejrer Odense Zoo Halloween, hvor hele haven er pyntet op med græskar og uhyggelig Halloweenpynt.

I weekenden (d. 27. og 28. oktober) holder Zoo desuden NatZoo helt til klokken 21. Her kan I opleve mørket sænke sig over haven og se de mange smukke græskar og fakler, der danner rammen for en hyggelig efterårsaften med familien.

Gør jer klar på en uhyggelig aften, hvor I kan besøge dyrekirkegården eller træde ind i det hjemsøgte zombiehus, der indtages af levende zombier!

Læs mere om Halloween i Zoo her.

Foto: Odense Zoo.

Halloweenforestilling i Cirkus Flik-Flak
Søndag den 29. oktober kl. 14 byder Cirkus Flik-Flak velkommen til en underholdende Halloween cirkusforestilling  for børn i alle aldre.

Forestillingen byder på svævende skeletter, fantastiske tryllehekse og masser af akrobattrolde. En ny og spændende forestilling, hvor forestillingens tema er Halloween med inspirationen hentet fra cirkusverdenen.

Billetterne koster 40 kr. for børn og 60 kr. for voksne. Læs mere, og find billetter her.

Horrornights på Valdemars Slot
Til og med den 4. november 2017 kan I fra kl. 19-24 komme til Europas største Halloween event, nemlig de populære (og berygtede) Horrornights på Valdemars Slot i Svendborg.

Her kan I bl.a. møde mumier, vampyrer og skræmmende klovne i de uhyggelige Horrorzoner og få læst jeres tanker ved et mind-blowing horrorshow.

OBS: Horrornights på Valdemar Slot er ikke egnet for børn under 12 år.

Læs mere i vores artikel her, og køb billet her.

Foto: Horrornights.

Ikke for børn

Halloween er ikke kun for børnene! Det er også en anledning til, at vi andre kan klæde os ud og skabe os lidt tosset. Derfor giver vi her en oversigt over Halloweenfester i Odense for voksne.

Halloweenfest på Heidi’s Bier Bar
Lørdag den 28. oktober inviterer Heidi’s til Halloweenfest, hvor personalet har skiftet Heidi-looket ud med hekse- og zombiekostumer.

Og find endelig din mest uhyggelige udklædning frem, for der er en gratis Tuborg profil eller sjus til alle i udklædning.

Dørene åbner klokken 20, og der er livemusik klokken 22 og 24.

Derudover er der gode tilbud i baren. Før klokken 24, kan du f.eks. få en Tuborg profil, Jacobsen IPA og husets sjusser til 20 kroner, og du får flagermusshot hele natten 50 kr.

Aldersgrænse 20+.

Læs mere her.

Halloween Horror House på Aya Club
På Aya elsker de temafester, og derfor lader de heller ikke muligheden for at holde en Halloweenfest forpasse.

Fredag den 27. oktober kan du være med til den kæmpe Halloweenfest.

Dørene åbner klokken 23, og der er fri entré og Happy Hour i baren mellem klokken 23 og 24.

De advarer om, at festen ikke er for sarte sjæle! Tør du?

Aldersgrænse 18+.

Læs mere her.

Day of the Dead på Nunchi
Lørdag den 4. november holder Odenses nye natklub Nunchi ‘Dia de Muertos’ aka ‘Day of the Dead’. Det er en festdag både i Mexico og Mellemamerika og denne nat også på Nunchi.

Aftenen starter med en forfest for Nunchis medlemmer, og du kan også blive medlem her. Herefter åbner dørene op kl. 23 med en hel times fri bar i lækre drinks.

Der er gratis entré hele natten for jer, der har maske eller ansigtsmaling på.

Arrangementet præsenteres af Olmeca Tequila og Kahlua, og musikken leveres af DJ Nurb aka Sean Alexander (fra den københavnske natklub ARCH).

Aldersgrænse 20+.

Læs mere her.

Halloweenfest på Den Brølende And
Er du mere til Halloween med et strejf af 80’erne? Så er Halloweenfesten på Anden et godt bud! Det blå hus på Vindegade 76 er kendt for at spille de bedste hits fra de glade 80’ere, og lørdag den 28. oktober er der lagt op til en (u)hyggelig Halloweenfest fra kl. 21.

Anden lover en aften fyldt med gys, gru og uhygge, og de pynter lokalet op til ægte Halloweenstemning. Desuden får de 50 første gæster gratis Dracula shots.

Og der er våde præmier til den, der vinder titlen som den bedst udklædte!

Læs mere her.

Halloweenfest på The Australian Bar
Lørdag den 28. oktober spreder uhyggen sig på Abar, som vil være pyntet fra top til tå for at få den helt rigtige stemning frem!

Du kan starte aftenen med at komme til pre-party på Abar med fri bar i Isbjørn og muligheden for at blive malet i hovedet i bedste Halloweenstil. Hvis det lyder for noget som dig, så kom i god tid, og deltag i Abars fotokonkurrence, hvor dem, der ser mest uhyggelig ud, vinder noget lækkert til ganen!

Abar lover en hårrejsende event, hvor alle kan forvente gys og gru – og der vil være konkurrencer og overraskelser i løbet af natten.

Dørene åbner klokken 22 for alle, og der er fri entré til klokken 23. Frem til midnat får du desuden sjusser og shots til kun 10 kr.

Aldersgrænse 18+.

Læs mere her.

Del artikel