MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Han har vundet Champions League tre gange: Norsk mestertræner bliver cheftræner i Odense

Af Christina Frederiksen

Så blev spændingen udløst, og Odense Håndbold kan endelig sætte navn på vores kommende cheftræner.

Det bliver den 55-årige normand Ole Gustav Gjekstad, der kommer til klubben fra Viper Kristiansand op til sæsonen 23/24. Ole Gustav Gjekstad har vundet Champions League tre gange, og blev i 2021 hædret med prisen som sæsonens træner i Champions League. 

Om sit nye job siger Ole Gustav Gjekstad, der sammen med sin nuværende klub, Viper Kristiansand, snart skal møde Odense Håndbold:

“Odense Håndbold er en topklub, som har udviklet sig meget de seneste år. Det er en meget spændende spillertrup, som både på kort- og langt sigt har niveauet. Det er to parametre, der har været rigtigt vigtige. Nu skal vi møde Odense Håndbold om lidt, og så må vi se, hvordan det går.” 

Sportschef Trine Nielsen udtaler: 

“Nu skal man jo passe på med, hvad man siger, men for mig var det kærlighed ved første blik. Jeg synes, Ole er vanvittig dygtigt. En ting er alle meritterne, han har vundet det tre gange, og fået sølv et par gange. Men for mig er det håndboldfagligheden, der er vigtigst.

Jeg tror på, at Ole kan flytte os, og jeg tror på, at når han gør noget eller siger noget, så ved Ole, hvad han laver. Ole er bestemt en af verdens mest attraktive håndboldtrænere.” 

Del artikel

Andre læser også