MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Han skal fejres: Guld-Viktor hyldes i Odense i dag

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Danmarks nye verdensmester i badminton Viktor Axelsen er ikke typen, der glemmer sine rødder.

Derfor skal han selvfølgelig til fødebyen Odense for at blive fejret på behørig vis. Det sker i dag tirsdag på Odense Rådhus fra klokken 14.00.

Oven på den vilde VM-triumf i søndags blev VM-Viktor fejret på Københavns Rådhus, med de legendariske pandekager.

Så er det Odenses tur

Men tirsdag er det altså Odenses tur til at hylde den lokale helt, som har spillet i Odense badmintonklub de fleste år af sit aktive sportsliv.

På Odense Rådhus vil elever fra de skoler Viktor Axelsen har gået på, og medlemmer fra Viktor Axelsens barndomsklub Odense Badminton Klub være inviteret, ligesom det vil være muligt at komme ind fra gaden og deltage i fejringen af bysbarnet.

Arrangementet i Rådhushallen vil af hensyn til brandsikkerheden have en begrænset kapacitet. Adgang til Rådhushallen sker derfor efter først til mølle-princippet.

Et forbillede på mange punkter

“Viktor Axelsen er ikke kun et stort sportsligt forbillede. Med sine menneskelige egenskaber, og den måde han forvalter sin karriere på ved også at lære kinesisk, er han et godt forbillede også for en større kreds.

Jeg håber, mange vil møde frem og give ham den fejring, han har fortjent. Det er ikke lige hver dag, vi har en verdensmester i byen. Det er bare stort,” siger Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel til fyens.dk.

 

Del artikel