Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hands on Wines har vokseværk: Flytter ind midt i gågaden

Af Christina Frederiksen
Louis Hansson i butikken i Pantheonsgade.
Louis Hansson i butikken i Pantheonsgade.

Hvis man elsker god vin men til gengæld ikke er vild med at betale i dyre domme for dråberne, er Hands on Wines i Pantheonsgade 3F et oplagt sted at handle.

I april sidste år slog Louis Hansson dørene op til butikken, hvor man kan købe vin, der for det meste koster mellem 100 og 200 kroner flasken.

Dengang mente han, at han måske havde øjnet et hul i markedet, og her halvandet år senere ser det ud til, at han havde ret.

I hvert fald strømmer kunderne til Hands on Wines i så stor stil, at Louis Hansson nu vælger at flytte butikken til en ny, noget mere central placering.

Klaregade 3 bliver fra starten af november Hands on Wines nye adresse.

“Man hører så meget, om butikker der lukker i Odense.

Det problem har vi ikke. Vi får flere og flere kunder.

Og derfor tør vi nu godt tage chancen på en mere synlig placering,” siger Louis Hansson.

De nye lokaler i Klaregade husede tidligere Kjærs Bøger, og Louis Hansson ser især frem til at få mere plads til de smagninger, han jævnligt holder.

Førstesal med smagelokale

“Det bliver fedt med nogle flere hyldemeter, og især når vi holder smagninger her i Pantheonsgade, kan jeg godt mærke, at vi mangler plads.

I Klaregade får vi en førstesal, der vil være oplagt at bruge som “smagelokale”,” siger Louis Hansson, der glæder sig til at blive en del af gågaden.

I forbindelse med Odenses store byfornyelse taler flere om, at centrum for butikslivet er rykket længere op mod Flakhaven.

Hands on Wines flytter ind i Klaregade 3.

Det kan Louis Hansson godt nikke genkendende til – han mener dog ikke, at det har påvirket hans forretning i Pantheonsgade.

“Nej, for vi får flere og flere kunder. Men det gør vi nok i kraft af word of mouth. Folk kommer her, fordi de har hørt om os. Det kan jeg mærke, at vi vinder rigtig meget på,” siger han.

Han regner med, at den nye butik i Klaregade 3 åbner i weekenden 3.-4. november – og hvis planen holder, betyder det også, at Hands on Wines kan flytte adresse uden at skulle holde lukket enkelte dage i Pantheonsgade.

Louis Hansson opfordrer desuden alle til at holde øje med Hands on Wines’ på Facebook og Instagram, hvis man vil være opdateret på den store åbningsfest, der bliver afholdt i forbindelse med flytningen.

Del artikel

Andre læser også