Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kalder alle Harry Potter-fans: Oplev magisk livekoncert i Odense

Af Stine Kjølby Christensen

Harry Potter-filmene er nogle af verdens mest succesfulde biograffilm.

De er baseret på de lige så populære bøger af J. K. Rowling. Og derfor kender alle børn og unge Harry Potter og den magiske verden, der er danne rammerne i fortællingen om Harry Potter.

Den prisvindende filmmusik præsenteres nu som en koncert i Odense, hvor en original skuespiller, stjernesolister, kor og symfoniorkester, vil sætte liv Harry Potters magiske musik.

En unik oplevelse

Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter.

Publikumsfavoritten, Chris Rankin, der spillede Percey Weasley i Harry Potter filmene, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov og god humor.

Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den farlige verden af tryllekunstnere.

Denne magiske verden bliver fortryllet af den mest avancerede teknologi inden for lys, lyd og laser-iscenesættelse, der vil efterlade enhver med gåsehud.

De visuelle og magiske effekter vil få hjerterne hos alle Harry Potter-fans slå lidt hurtigere.

Programmet inkluderer film-soundtracks fra fire gange Oscar-vinder John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Oscar-vinder Alexander Desplat samt den bedste musik fra teaterstykket “Harry Potter and the Cursed Child”.

Teaterstykket, er betragtes verdens bedste, har modtaget mange priser i London og New York. Koncertens magiske musikunivers dirigeres af Oscar-vinderen Alexandre Desplat.

Musikken

Publikum vil opleve musikken fra “Best of Harry Potter”, der er baseret på alle otte film og de musikalske værker skrevet af fire talentfulde komponister:

  • John Williams (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) komponerede musikken til de tre første film, som det berømte ”Hedwig’s Theme”, ledemotivet til Harry Potter-filmene og Double Trouble – det klassiske Hogwarts-motiv med et børnekor, som samt den sjove ”Aunt Marges Waltz” and ”Witches, Wands and Wizards”.
  • Patrick Doyle har komponeret “Hogwarts Hymn” fra den fjerde Harry Potter-film bringer publikum ind i den mystiske og mørke verden af Triwizard-turneringen.
  • Nicholas Hooper står bag “Dumbledores Farewell” i den femte og sjette Harry Potter-film. Han hjalp til med at forme og modne Harry Potter-musikken.
  • Alexandre Desplat, komponist til musikken til de sidste to værker af filmserien, har skabt en storslået og uforglemmelig afsluttende og musikalsk oplevelse med bl.a. “Lily`s Theme”.

Du kan købe billetter her.

Del artikel

Andre læser også