Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Programmet er klar: Havnekulturfestivalen lokker med fede navne

Af Christina Frederiksen

Så er der traditionen tro Havnekulturfestival igen den sidste weekend i maj.

Festivalen løber af stablen 27.-29. maj, hvor der er fokus på naturvidenskab, klima og bæredygtighed. Science Talk-teltet er et nyt tiltag på programmet.

Havnekulturfestivalen er den første store musikfestival i Odense efter Corona restriktionerne og publikum kan se frem til Østkyst Hustlers, Iris Gold, Chief 1, Tina Mweni, Christian Brøns, Humleridderne, Bjørnetjenesten for de mindste og mange flere. Så det bliver altså en festival, der kan byde på nogle rimeligt solide navne.

Der startes fredag med en klima- og energipaneldebat med Tim Vermund – rådmand for Klima-og Miljøforvaltningen og Kia Jerichau – afdelingsleder for Fleksibilitet og Systemydelser i Energinet. Vært for debatten er Martin Mulvad Ernst fra TV2 Fyn. 

Politikerne smider tøjet

“Det bliver spændende at høre deres bud på, hvordan vi løser Odenses klima og energiudfordringer, og om planerne overhoved kan lade sig gøre.” siger Michael Magee – områdekoordinator Science Talk teltet.

Resten af weekenden byder på blandt andet en talk om havnens udvikling, bæredygtig i modeindustri, vinterbadning og sundhed, politikerne smider tøjet og vi slutter af søndag med Fake News – en samtale mellem komiker Jacob Taarnhøj og Kasper Grotle Rasmussen – forsker i konspirationsteorier.

Se det fulde program på www.havnekulturfestival.dk

Del artikel

Andre læser også