MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blækket flyder for fjerde gang: Kæmpe tattoofestival kommer igen til Odense

Af Michael Qureshi
Foto: HCA Ink
Foto: HCA Ink

Den fjerde årlige udgave af HCA INK – HC Andersen Tattoo Festival 2021 finder vanen tro sted i Dok5000 på Havnen d. 3-5. september

Covid-19 stoppede ikke årets HCA INK Tattoo Festival sidste år, selvom der var restriktioner og begrænsninger på messen.

I år afholdes tattoo festivalen som vanligt uden restriktioner.

Det betyder, at publikum kan komme og opleve mere end 125 af de bedste danske og udenlandske tatovører og også selv booke tid og blive tatoveret.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

Etableret begivenhed i Odense

HCA INK afholdes for fjerde gang og er nu cementeret til at blive og er anerkendt som tattoofestival som lægger vægt på stemning med et stort udendørsareal ved siden af Dok5000 med bar, streetart, DJ og streetfood,

Derudover afspærres en hel gade bag Dok5000 om lørdagen, hvor der afholdes HCA INK US- CAR MEET amerikanerbiltræf i samarbejde med American Streetmachines.

“Odense, som den tredjestørste by i Danmark, skal selvfølgelig have en tattoofestival.

Og det gør vi nu for fjerde år i streg. Vi har etableret os og interessen er stor for at deltage til festivalen fra tatovørerne,” siger Jakob Schultz, der er en af arrangørerne af HCA INK.

Event uden Covid-restriktioner

Sidste år betød Covid19 at HCA INK blev afholdt i en nedskaleret form uden udendørsarealer og med flere retningslinjer der blev overholdt efter myndighedernes krav.

Den 1. september forsvinder de gældende restriktioner så årets festival kan afholde som den plejer.

Men der opfordres stadig til at følge de gængse hygiejne og afstandsanbefalinger.

“En tatoveringsmesse har de højeste krav for hygiejne.

Vi anbefaler selvfølgelig vores gæster til at vise hensyn, så der ikke sker nogen smittespredning,” siger Jakob Schultz, der ser frem til at kunne holde arrangementet under normal omstændigheder, når HCA INK åbner dørene til Dok5000 fredag d. 3. september kl. 12.

“Sidste år lykkedes det afholde et virkelig godt arrangement, men det bliver fantastisk igen at kunne byde folk velkomne til eventen som i år er som den også var de første to år.”

Kropskunst på scenen

Årets konferencier er ny i HCA INK sammenhæng. Stine Omega er oprindeligt fra Odense og har været en del af musikmiljøet i byen tidligere, men har for flere år siden bosat og etableret sig som dj i konstellationen Beat Mermaids i København, som hun har optrådt på scenerne med i hele Europa.

Hun vil styre slagets gang fra scenen, når de bedste tatoveringer i forskellige stilarter skal kåres.

“Jeg glæder mig helt utroligt meget til at være en del af HCA INK og ikke mindst præsentere og guide alle de dygtige tatovører som har brugt utallige af timer på at udføre deres sublime kunst på et levende kanvas,” siger Stine Omega og forklarer:

“Det bliver en weekend i topklasse, med kunst for krop og sjæl indenfor de forskellige stilarter. Og så glæder jeg mig virkelig også til at vende tilbage til min fødeby.”

Fakta

HCA INK har åbent fra fredag d. 3. september til søndag d. 5. september. Fredag og lørdag fra kl. 11 – 23 og søndag 11 – 18. Entre: 100 pr. dag eller 200 kr. for alle tre dage. Søndag koster 50 kr. i entre.

Der kan købes billet i indgangen eller via Ticketbutler.dk. Betaling via kreditkort, mobile pay eller kontant. Børn til og med 12 år har fri entre, hvis de følges med en voksen.

www.hcaink.dk

Del artikel

Andre læser også