MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Heartland offentliggør fede navne: Kendt amerikaner kigger forbi Egeskov

Af Christina Frederiksen
Foto: Kizzy O'Neal
Foto: Kizzy O'Neal

I dag kan Heartland tilføje en række stærke navne til musikprogrammet for 2023-udgaven af festivalen.

Den amerikanske singer-songwriter Jack Johnson, big beat-legenden Fatboy Slim, en række stærke danske navne som Nik & Jay, Andreas Odbjerg, MØ, Ganger og PRISMA samt den iransk-hollandske multikunstner Sevdaliza er nemlig alle blevet offentliggjort til at spille på festivalen.

Dagens otte nye navne slutter sig til allerede offentliggjorte The Minds of 99, som alle kan opleves på Heartland 2023, der finder sted den 8.-10. juni 2023 ved Egeskov Slot.

Har stået højt på ønskelisten

“Efter et fantastisk comeback på Egeskov denne sommer gearer vi op til, hvad der tegner til den stærkeste Heartland nogensinde, og jeg er sindssygt stolt over de navne, vi kan præsentere i denne uge.

Jack Johnson har stået højt på vores ønskeliste, siden vi startede Heartland i 2016, og vi er beærede over at lægge scene til hans første danske besøg i 13 år.

Med Fatboy Slim får vi en af de største dansefester, der findes på den internationale livescene, tilmed efter 14 års dansk fravær.

Nik & Jay er uundgåelige i den danske musikhistorie og et af de bedste og største livenavne, vi har herhjemme.

Derudover er jeg sikker på, at de fynske hjemmebanefavoritter MØ, Andreas Odbjerg og PRISMA kommer til at vælte vores publikum til juni. Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen på Egeskov til endnu en magisk Heartland”, siger direktør og musikchef Ulrik Ørum-Petersen.

Se mere om Heartland her.

Del artikel

Andre læser også