Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Heartland præsenterer topnavn: Fire nye navne på programmet

Af Morten Hopballe

Der kommer til at stå en fynsk verdensstjerne øverst på Heartland-plakaten for 2018. Den fynske festival har nemlig netop offentliggjort, at MØ skal spille på Egeskov Slot næste sommer. Sammen med MØ blev LCD Soundsystem, CV Jørgensen og Grizzly Bear præsenteret. Tidligere er The The blevet offentliggjort.

“Heartland er stolte over at kunne præsentere fire nye navne i musikprogrammet til næste års festival. LCD Soundsystem, MØ, CV Jørgensen og Grizzly Bear slutter sig til allerede offentliggjorte The The,” hedder det i en pressemeddelelse, der fortsætter:

“MØ er det største danske popnavn på verdensplan i disse år. For to uger siden udgav hun – ganske uventet – EP’en “When I Was Young”, der er hendes første udgivelse i tre år. Heartland Festival vil være den ene af de kun to festivaler, hvor hun kan opleves den kommende sommer.”

En legende og tidens bedste band

Den danske legende CV Jørgensen behøver ingen nærmere introduktion. Det vidner billetsalget til hans kommende indendørs solo-turné om, hvor billetterne blev revet væk på få minutter, da de gik i salg. Turnéen markerer CV Jørgensens comeback til livemusikken efter otte års fravær, og nu kan gæsterne på Heartland Festival 2018 altså også begynde at glæde sig.

Også til det band, om hvem en begejstret fornylig lettere retorisk spurgte: “Er LCD Soundsystem tidens bedste band?”

Det skete efter hele tre udsolgte koncerter på Store VEGA i København i september, hvor anmelderne kaldte LCD Soundsystems koncerter for “spektakulære” og skrev, at “LCD Soundsystems musik passer perfekt til koncertformatet.”

Endelig er det amerikanske rockband Grizzly Bear tilbage i Danmark for første gang siden 2012. Bandet har de seneste ti-femten år markeret sig som en af de ypperste artister inden for psykedelisk folk-rock.

Du kan læse hele Heartland-programmet her.

Del artikel

Andre læser også